Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

FINAL SALE! -30% alehinnoista!

L'Oréal Professionnel

Eugène Schueller, todellinen pioneeri tutkimuksen alalla, käytti nerokkuuttaan tarjotakseen luotettavia ratkaisuja kampaajien tarpeisiin. Hän loi ensimmäiset turvalliset hiusvärit, nimeltään Oréal. Tällä tavoin perustajamme loi ensimmäisen kulmakiven, joka vielä tänä päivänäkin on meidän DNA:mme: tutkimus ja innovaatio kauneuden palveluksessa. L’Oréal Professionnel on sitoutunut auttamaan kampaajia hiedän päivittäisessä työssään parantamalla heidän työskentelyolojaan, opettamalla heille uusimpia muotoilutekniikoita ja kehittämällä palveluita, jotka kuvastavat heidän asiantuntevuuttaan. Meidän tavoitteemme on tarjota jokaiselle ihmiselle maailmassa kauneuden parhaimmat osa-alueet mitä tulee laatuun, tehokkuuteen, turvallisuuteen, vilpittömyyteen ja vastuullisuuteen täyttääksemme kaikki kauneuden tarpeet ja toiveet loputtomassa monimuotoisuudessaan.

L'Oréal Professionnel KICKSillä

L'Oréal Professionnel on hiustenhoitobrändi, joka on valloittanut sekä kuluttajat että hiusasiantuntijat. Valikoima sisältää kaikkea hoitavasta shampoosta ja pehmittävästä hoitoaineesta korjaaviin hiusnaamioihin ja väriä säilyttäviin tuotteisiin. Lisäksi tarjolla on muotoilutuotteita, kuten hiuslakka ja hiusvaha, jotka auttavat sinua luomaan hiuksistasi mahdollisimman kauniit. Tutustu L´Oréal Professionnelin kehuttuihin tuotteisiin KICKSin verkkokapassa – olemme koonneet tähän joukon tämän hiustenhoitobrändin tehokkaita sarjoja.

L'Oréal Professionnelista

Siitä lähtien, kun L´Oréal Professionnel aloitti hiustenhoitotuotteiden luomisen 1900-luvun alussa, tavoitteena on ollut tarjota ammattimaisia ja tehokkaita tuotteita, joiden vaikutus on taattu. Tuotteet ovat saaneet kiitosta sekä hiusasiantuntijoilta että kampaajilta, ja niitä ylistävät hiuksistaan huolehtivat ihmiset ympäri maailmaa. Vuodesta 1909 lähtien L´Oréal Professionnel on ihastuttanut vaikuttavilla ja hiusongelmia ratkaisevilla tuotteillaan. Vielä nykyäänkin he jatkavat tuotteidensa kehittämistä ja uudistamista säilyttääkseen ikonisen asemansa kauneudenhoitomaailmassa.

Tutustu L´Oréal Professionnel -sarjaan

KICKSistä löydät laajan valikoiman L´Oréal Professionnelin hiustenhoitotuotteita, ja osoitteesta kicks.fi löydät useita ammattilaissarjoja, joiden avulla voit ratkaista erilaisia hiusongelmia. Opastamme tässä juuri sinulle sopivaan L´Oréal Professionnel -tuotesarjaan!

L´Oréal Professionnel Pro Longer

Tämä sarja sopii sinulle, joka haluat täyteläisemmät ja pidemmät hiukset! Sarjassa on patentoitu FILLER-A100-teknologia. Yhdessä aminohappojen ja Pro Longer Ends Filler -ainesosan kanssa tämä tehokas trio tekee hiuksistasi kiiltävät ja terveet.

L´Oréal Professionnel Silver

L´Oréal Professionnel Silver -sarja sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat korjata valkoisten ja harmaiden hiusten lämpimiä sävyjä. Sarja sisältää violettia pigmenttiä, joka neutraloi oranssin ja keltaisen sävyjä. Kaikki tuotteet ovat myös hellävaraisia hiuksille.

L´Oréal Professionnel Vitamino Color

Tämä sarja sopii sinulle, jonka hiukset on värjätty. Sarjaan kuuluu kaikkea väriä säilyttävistä ja kosteuttavista hiusnaamioista hoitoaineisiin ja shampoihin, jotka saavat sekä hiustesi värin että hiuksesi säteilemään. Sarja on rikastettu antioksidanttisella tokoferolilla (E-vitamiini) ja kosteuttavalla pantenolilla, joka suojaa ja parantaa hiusten väriä.

Tutustu muotoilutyökaluihin ja -tuotteisiin

L'Oréal Professionnelilla on myös useita erilaisia ammattimaisia muotoilutuotteita ja -työkaluja. Täältä löydät lisäkiiltoa antavia ja pörröisyyttä tasoittavia suihkeita, hiuksille vakautta antavaa vahaa ja muotoilutahnaa sekä volyymia antavia voiteita. Jos haluat muotoilla hiuksesi työkaluilla, löydät valikoimasta myös höyrytyynyt. L´Oréal Professionnel Steampod vapauttaa kuumaa höyryä ja auttaa sinua muotoilemaan hiuksesi kauneimpaan hiustyyliisi!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331