Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Liquid Lipstick

31 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna, jonka voimakkaasti pigmentoitu nestemäinen koostumus luo huulille peittävän pinnan. Suurin osa liquid lipstick -huulipunista muodostaa kuivuessaan mattapinnan, joka luo kauniin ja luonnollisen vaikutelman. Pakkaukseen kuuluvalla pehmeällä applikaattorilla nestemäinen huulipuna on helppo levittää tarkasti. Saat vastustamattoman tyylin, joka kestää tuntikausia. Nestemäinen huulipuna ei kuivata ihoa, vaan pitää huulet pehmeinä ja kauniina koko päivän ajan.
KICKSiltä voit ostaa Liquid Lipstick -huulipunia suosituimmilta ja laadukkaimmilta tuotemerkeiltä, mukaan lukien Anastasia, Bareminerals, Maybelline, Nyx professional, MAC ja Smashbox.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331