Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Everlasting Foundation+ 103 Ivory
Everlasting Foundation+ 103 Ivory
Everlasting Foundation+ 103 Ivory
Kampanja -20%

Everlasting Foundation+ 103 Ivory

Clarins

Everlasting Foundation+ kestää jopa 18 tuntia. Nestemäinen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon levityksen yhteydessä, ja ihosta tulee välittömästi sileä.
36,80 €46 €
103 Ivory
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Katri | 6.11.2018
Paras kokeilemani meikkivoide. Levittyy hyvin, peittää, ei kakkuunnu, eikä kerry juonteisiin pidemmän ajankaan kuluessa. Väri 103 sopii hyvin vaalealle iholle. Raikas tuoksu.
Heidi | 17.04.2018
paras kokeilemani meikkivoide! käytössä sävy 103/ivory joka minusta käy todella hyvin vaalealle iholle! pysyvyys sekä peittävyys on todella hyvä, kestää heittämällä työpäivän ajan, iltapäivällä voi näkyä pientä kiiltelyä t-alueella, mutta puuteria lisäämällä sekin hoituu :)
Meri | 7.03.2018
Parhaiten peittävä meikkivoide, jota olen käyttänyt. Lopputulos kstävä, luonnollinen ja tasainen. Juuri sopivaa sävyä kalpealle iholle ei löytynyt, mutta käytän tätä lähinnä kesällä kun saan hieman rusketusta pintaan. Alun perin valitsin tämän, koska halusin meikkivoiteen, joka levittyy iholle tasaisesti. En joutunut pettymään.

Lisätietoja

Everlasting Foundation+ kestää jopa 18 tuntia. Nestemäinen koostumus imeytyy tehokkaasti ihoon levityksen yhteydessä, ja ihosta tulee välittömästi sileä. Täydellinen iho aamusta iltaan ”high fidelity systemin” ansiosta. Se muodostaa iholla näkymättömän kalvon, jonka vuoksi pigmentti jakautuu tasaisesti ihon pinnalle ja pysyy paikallaan koko päivän ajan. Jokainen pigmentti sisältää aminohapon, joka pitää sen paikallaan kaikissa oloissa (talineritys, lämpö, kosteus, stressi jne.). Sisältää myös Clarinsin ainutlaatuista light-optimizing-yhdistettä, joka perustuu optiseen, valoa vangitsevaan, levittävään ja tehostavaan teknologiaan. Iho tuntuu sileämmältä, ja epätasaisuudet vähenevät silmin nähden. Kasvipohjaiset mikrotyynyt kosteuttavat ihoa koko päivän ajan.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Ikääntynyt|Normaali|Kuiva
Sävy:Beige
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331