Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Just for you! Sigma Beauty -meikkisiveltimet -20%! Voimassa osoitteessa kicks.fi 16.-19.9.

SFX Makeup

14 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

SFX-makeup – näyttäviin kasvo- ja vartalomeikkeihin

SFX-makeup-tuotteet ovat kaikki mitä tarvitset erikoisten meikkien luomiseen. Sfx makeup on lyhenne sanoista special effects makeup. Kyseessä ei ole tavallinen juhla- tai arkimeikki, vaan nimitys erikoisemmille luomuksille. Special effects -meikit on suunniteltu teatraalisia ja avantgardistisia lookeja varten – tai tunnettujen elokuvahahmojen ja persoonallisuuksien luomiseen. SFX-makeup yhdistetään usein esimerkiksi halloweeniin, sillä niiden avulla voi loihtia aidonnäköisiä haavoja, tekoverta ja muita ihomuutoksia. Meikeillä voi luoda myös zombiemeikkejä tai elokuvista ja saduista tuttuja, pelottavia hahmoja. SFX-makeup-tuotteiden avulla voit luoda erikoisia (tai yksinkertaisia) meikkilookeja kasvoille - tai vaikkapa maalata vartaloa.

KICKSiltä löydät laajan valikoiman SFX-makeup-tuotteita, joilla voit luoda huomiota herättävimmät lookisi. Valittavissa on muun muassa kimaltava puuteri, voimakkaasti pigmentoituja luomivärejä, erivärisiä voiteita ja kiinnityspuuteri. Valikoimasta löydät myös tuotteita, joiden avulla SFX-makeup pysyy paikallaan ja kestää pidempään – täydellinen valinta halloween-juhliin tai naamiaisiin.

Millaisia luomuksia voin luoda special effects -meikeillä?

SFX-makeup-tuotteilla voit päästää luovuutesi valloilleen – sopivilla tuotteilla voit luoda juuri sellaisen kasvomaalauksen kuin haluat. Tee kasvoista ja vartalosta maalauspohjasi! SFX-meikit soveltuvat erityisen hyvin kauhistuttavien kasvomaalausten luomiseen, mutta sinä itse päätät, millaisen lookin haluat. Jos special effects makeup on sinulle aivan uusi tuttavuus, voit aloittaa yksinkertaisilla luomuksilla. Runsaspigmenttinen kasvo- ja vartalovoide sopii esimerkiksi meikin pohjaksi – pieni määrä tuotetta riittää peittämään oman ihonvärisi. Valmistele kasvot pohjustustuotteella, joka pitää kimalteet tai muut meikkituotteet paikoillaan – ja luo sitten special effects -lookisi lempituotteillasi. Meikkipaletti, jossa on monia erilaisia, runsaspigmenttisiä värejä, auttaa muokkaamaan meikkiä ja samalla luomaan erilaisia varjoja ja kontrasteja kasvoille ja vartalolle. SFX-meikin levittämiseen tarkoitetut paletit saavat aikaan kuivan pinnan, ja niitä voi kerrostaa eri tavoin. Luomiväritipoilla voit tehostaa näyttävää silmämeikkiä ja tehdä silmämeikistäsi vedenkestävän.

  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti