Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Highlighter

114 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Highlighter korostaa kasvonpiirteitä ja antaa iholle ihanaa hehkua.
Valitse matta tai hohtava highlighter, jossa on valoa heijastavia pigmenttejä. Levitä kasvojen korkeimpiin kohtiin, joita haluat korostaa, esimerkiksi poskipäille, nenää pitkin otsaa kohti, silmien ja kulmakarvojen alle ja keskelle leukaa.

Puuterimainen highlighter on hyvä valinta, jos ihosi on rasvoittuva tai haluat käyttää tavallista puuteria korostusvärin alla. Voidemainen highlighter on helpompi työstää ihoon, jolloin tulos on luonnollinen. Se sopii erinomaisesti kuivalle iholle.

Strobing on todella suosittu highlighter-tapa korostaa kasvojen korkeita kohtia. Se antaa ihanan hohtavan efektin koko kasvoille ja monet highlighterit sopivat tähän tarkoitukseen. Tästä löydät lyhyet ohjeet strobing highlighter tekniikkaan: 

1. Otsa: Otsan alaosaan ja kulmakarvojen väliin
2. Kulmakarvat ja silmäkulma: Levitä highlighteria kulmakarvojen alle ja silmäkulmaan
3. Poskipäät: Korosta kasvosi muotoa levittämällä tuotetta poskipäille. Levitä highlighteria poskipäiden korkeammalle kohdalle. 
4. Nenäluu: Highlighterin levittäminen nenäluulle auttaa pidentämään nenän muotoa.

KICKSin valikoimasta löydät highlighter tuotteita monilta eri brändeiltä niin myymälöistä kuin verkkokaupasta.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331