Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Meikkisiveltimet

509 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Meikkisiveltimet ja meikkisienet
Oikeat työkalut ovat parhaan lopputuloksen edellytys. Käytä oikeaa tekniikkaa ja oikeita työvälineitä ja tee meikkisi kuin meikkitaiteilija. Muista, että meikkisiveltimessä on eri sivuja: yksi lyhyt sivu ja kaksi pitkää. Käytä meikkisiveltimen pitkää sivua kevyeen lopputulokseen ja lyhyttä sivua paljon pigmenttiä sisältäville tuotteille.
Meikkisiveltimet kestävät pidempään eivätkä aiheuta ihottumaa, kun peset ne säännöllisesti. Luonnonkarvaiset meikkisiveltimet tulee pestä kerran viikossa shampoolla ja hoitoaineella. Nestemäisen meikin levittämiseen käytetyt siveltimet voit puhdistaa astianpesuaineella. Suihkuta työvälineisiisi KICKS Spray Cleaner -suihketta mieluiten joka käyttökerran jälkeen. Anna aina meikkisiveltimien ja -harjojen kuivua vaaka-asennossa.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331