Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Matte Foundation 00 Ultra Light
Matte Foundation 00 Ultra Light
Kampanja -20%

Matte Foundation 00 Ultra Light

Lumene

Öljytön meikkivoide, joka pitää ihon pitkäkestoisesti mattana. Matt Control Mattameikkivoide on ideaali meikkivoide seka- ja rasvoittuvalle iholle.
14,32 €
17,90 €
00 Ultra Light
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Aulikki | 7.04.2019
Lisää vaaleita sävyjä! Puuttuu toiseksi vaalein neutraali sävy, kuten Ivory.
Maiju | 11.03.2018
Hyvä peittävyys, levittyy tasaisesti ja on riittoisa. Hillitsi hieman ihon rasvoittumista, sekä pysyi paikallaan. Sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle tosi toimiva. Ihoni oli ennen sekaiho, jolloin tämä oli suosikkimeikkivoiteeni, mutta nykyään ihoni on kuiva ja herkkä, ja tämä on lopputulokseltaan sille liian mattainen ja kuiva. Sääli, sillä pidän peittävyydestä.
Amanda | 4.03.2018
Tuote jättää todella hyvän sekä kuulaan pinnan, pysyvyys iholla todella hyvä, kestää vesisateessakin paakkuuntumatta, ei lähde iholta liikkeelle vaikka ei olisikaan puuteria. Ei kuivata ihoa eikä ala oranssihtamaan, sävy hyvä.

Lisätietoja

Öljytön meikkivoide, joka pitää ihon pitkäkestoisesti mattana. Matt Control Mattameikkivoide on ideaali meikkivoide seka- ja rasvoittuvalle iholle. Se peittää erinomaisen hyvin ihon epätasaisen värin sekä virheellisyydet ja antaa elottoman näköiselle iholle takaisin säteilevän olemuksen. Samettinen, hienojakoisia puuteripigmenttejä sisältävä koostumus sulautuu pehmeästi ihoon ja tasoittaa sekä peittää hyvin myös ihohuokoset. Lopputuloksena pitkäkestoinen, samettisen himmeä meikkipohja. Formuloitu ilman parabeenejä.
Levitä meikkivoiteen alle ihotyyppisi mukainen kosteusvoide. Tämän jälkeen levitä meikkivoide kauttaaltaan kasvoille - mikäli yksi kerros ei peitä tarpeeksi, voi meikkivoidetta lisätä kerroksittain halutun lopputuloksen saamiseksi.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331