Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 NN Fair Neutral
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 NN Fair Neutral
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 NN Fair Neutral

Stay Naked WeightLess Liquid Foundation 20 NN Fair Neutral

Urban Decay

Löydä aito sävysi Stay Naked Weightless Liquid Foundation meikkivoiteesta. Vegaani, helposti kerrostettava nestemäinen puolipeittävä koostumus.
39 €
20 NN Fair Neutral
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Stay Naked WeightLess Liquid Foundation
p94004007
v94004043
Urban Decay
EUR
39

Tuotearvostelut

Oona | 21.08.2019
Ehdottomasti yksi parhaista meikkivoiteista mitä olen kokeillut! Suht peittävä lopputulos mutta silti kevyt ja huomaamaton eikä tunnu iholla ollenkaan, kestää myös koko päivän hyvänä eikä lähde edes sateella liikkumaan.

Lisätietoja

Löydä aito sävysi Stay Naked Weightless Liquid Foundation meikkivoiteesta. Vegaani, helposti kerrostettava nestemäinen puolipeittävä koostumus. Luonnollisen mattainen lopputulos kestää jopa 24 tuntia. Stay Naked Weightless Liquid Foundation valikoimaan kuuluu 50 meikkivoidesävyä, valikoiman sisällä on 9 eri väriastetta, 3 pääsävyä ja 7 alasävyä, joiden avulla löydät itsellesi täydellisesti sopivan meikkivoidesävyn. Vedenkestävä, pitkäkestoinen koostumuksemme on hengittävä ja joustava, se häivyttää ihohuokosten näkyvyyttä ja mukailee ihosi liikkeitä (kokopäivän ja yön, jopa 24 tuntia!). Se ei vain tunnu hyvältä, vaan näyttää upealta juuri oikeassa sävyssäsi – näytät aina itseltäsi!
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331