Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Joy Sponge
Joy Sponge
Joy Sponge

Joy Sponge

BEAUTYBLENDER

Uusi, kesäinen väri! Vallankumouksellinen, kosteana käytettävä beautyblender® tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa.
19,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Joy Sponge
p89070257B
v90762788
BEAUTYBLENDER
EUR
19.9

Tuotearvostelut

Ira | 13.05.2019
Paras meikkivoiteen levittäjä, en enään osaisi levittää millään muulla. Helppo saada tasainen meikkipohja ja kerrostaa meikkivoidetta haluttuun peittävyyteen.
Suvi | 14.08.2018
Tämä on ainoa meikkipakkini tuote jota en vaihtaisi koskaan. Yksinkertaisesti paras väline upean meikkipohjan tekoon. Käytän joka päivä. :)
Tiina testaa | 10.03.2018
Paras meikkisieni jota olen kokeillut. Sopivan kimmoisa. Sopii meikkivoiteen/peitevoiteen levittämiseen KUN HALUAT ETTEI TUOTETTA OLE LIIKAA KASVOILLA. Tämä sieni nimittäin imee jonkinverran tuotetta itseensä, jolloin kasvoihin ei helposti tule liikaa kamaa. Jos haluat vielä peittävämmän lopputuloksen, käytä siveltimiä :)

Lisätietoja

Uusi, kesäinen väri! Vallankumouksellinen, kosteana käytettävä beautyblender® tekee meikkipohjan levittämisestä ja häivyttämisestä helppoa. beautyblenderin ainutlaatuinen materiaali imee itseensä vettä, minkä vuoksi meikkivoide ei imeydy sen sisälle ja tuotetta säästyy. Useaan kertaan palkittu beautyblender on lateksiton eikä se sisällä hajusteita.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331