Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Professional BB Cream Brush
Professional BB Cream Brush

Professional BB Cream Brush

KICKS Beauty

Professional BB Cream Brush on erityisesti BB Cream -voiteiden, mutta myös meikkivoiteen levittämiseen kehitetty sivellin.
13,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Professional BB Cream Brush
p156371
v79606257
KICKS Beauty
EUR
13.9

Tuotearvostelut

Athina | 27.02.2017
Tämän siveltimen avulla BB-/CC-voiteiden ja meikkivoiteiden levittäminen onnistuu täydellisesti! Lopputulos on upean hieno ja tasainen. Toisin kuin tietyt siveltimet/sienet, jotka usein imaisevat osan tuotteesta itseensä, tämä sivellin on runsas ja hieman kovempi, joten tuote ei imeydy siveltimeen, mikä on mielestäni todella hienoa.
Bianca | 23.02.2017
Tykkään kovasti! Tuote tekee mitä sen pitääkin, eli levittää BB-voiteen kuin unelma. Kun käytän sivellintä meikkivoiteen levittämiseen, lopputuloksesta tulee ohut mutta tasainen, täydellinen minulle, koska en halua liian peittävää meikkiä. Koko on mielestäni sopiva, ja varsi on miellyttävä kädessä. KICKS on kehittänyt todella hyvän tuotteen!

Lisätietoja

Professional BB Cream Brush on erityisesti BB Cream -voiteiden, mutta myös meikkivoiteen levittämiseen kehitetty sivellin. Siveltimen pyöreän muotoilun ansiosta voidetta on helppo ottaa ja se leviää tasaisesti.
Professional BB Cream Brush on valmistettu synteettisestä karvasta.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Monivärinen
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331