Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Partahöylät ja -terät

Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
GilletteProshield Flexball Razor
19,90 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
TweezermanDeluxe Shaving Brush
35 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
GilletteProglide Power Flexball Razor
25,90 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
GilletteFusion5 ProGlide Razor Blades
27,30 €
Loppu verkosta - Etsi tuote myymälästä
(0)
Edwin JaggerRazor Stand Chromium
22,80 €
22 tuotetta

Partahöylät ja partaterät

Parransänki, trimmattu vai viikset? KICKSiltä löydät sopivat partahöylät ja lisätarvikkeet kaikkiin partatyyleihin. Tarjolla on klassisia partahöyliä tunnetuilta partahöylävalmistajilta, kuten Gilletteltä, mutta myös ylellisiltä tuotemerkeiltä, kuten Edwin Jaggerilta. Jos sinulla on kiire ja haluat nopean trimmauksen, saatavana on myös parranajoa helpottavia mekaanisia trimmereitä. Trimmerillä voit myös luoda oman ainutlaatuisen partatyylisi. KICKSiltä löydät myös lisätarvikkeet partahöyliisi, kuten partaterät, partasudit ja partakammat. Partasudilla voit esimerkiksi valmistella ihon parranajoa varten – se auttaa pehmentämään partakarvoja ja muodostaa runsaan vaahdon partavaahtoa käytettäessä. Partasuti myös kuorii ihoa, mikä helpottaa tasaisen ja hienon lopputuloksen saavuttamista.

Hellävaraista parranajoa oikeanlaisilla partaterillä

Oikeanlainen partahöylä ja hellävaraiset partaterät auttavat ehkäisemään haavoja ja muita iho-ongelmia parranajon aikana. Kääntyvällä partaterällä varustettu partahöylä on joustava ja käytännöllinen, kun haluat ulottua hankaliinkin paikkoihin, kuten leuan ja nenän ympärille. Myös partaterien laatu on tärkeää haavojen välttämiseksi. Terät tylsistyvät ja heikkenevät ajan myötä, joten vaihda ne säännöllisesti uusiin teräviin teriin. Joissakin terissä on myös pehmentävä nauha, joka vapauttaa veden kanssa kosketuksiin joutuessaan kosteuttavia ainesosia ja tekee parranajosta erityisen hellävaraista. Lisäksi nauha kosteuttaa ja ravitsee ihoa.

Turvahöylä ja tavallinen partahöylä – mitä eroa niillä on?

Aiemmin parranajoon käytettiin erilaisia välineitä kuin mihin olemme nykyisin tottuneet, eikä käytössä ollut perinteistä partahöylää. Sen sijaan käytettiin turvahöylää, jossa on perinteisestä höylästä poiketen kaksi partaterää pidikkeeseen kiinnitettynä. Turvahöylästä on tullut suosittu vaihtoehto tavalliselle partahöylälle sen tyylikkään retrohenkisen lookin ansiosta. Jotkut ovat myös sitä mieltä, että turvahöylä antaa tasaisemman lopputuloksen eikä ärsytä ihoa yhtä paljon.

Näin vältät punoituksen ja ihottuman – noudata vinkkejämme!

Kun ajelet karvoja herkiltä alueilta, kuten kainaloista ja ylähuulen päältä, iholle voi ilmestyä punaisia pieniä näppylöitä – joita kutsutaan myös höyläysfinneiksi. Punaisia näppylöitä voi esiintyä myös ajon jälkeen vähemmän herkillä alueilla, kuten kasvoissa ja säärissä –riippuen ihotyypistä ja ihon herkkyydestä. Punaiset pisteet ovat seurausta sisäänpäin kasvavista karvoista, jotka aiheuttavat karvatupen tulehduksen. Se aiheuttaa usein ärsytystä ja epämukavuutta. On kuitenkin olemassa keinoja vähentää ihoärsytystä ja niiden syntymisen riskiä. Seuraa alla olevia ohjeitamme!

 1. Puhdista iho huolellisesti ennen parranajoa lian ja mahdollisten bakteerien poistamiseksi.
 2. Käytä parranajoon lämmintä vettä – se pehmentää ihoa ja karvoja.
 3. Levitä ajellulle alueelle lopuksi kosteuttava ja kuoriva tuote. KICKSiltä löydät laajan valikoiman miesten ihonhoitotuotteita.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331