Osta Nivean tuotteet KICKSin myymälästä tai verkkokaupasta! - KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

NIVEA

NIVEA on yli 100 vuoden ajan auttanut ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi omassa ihossaan. NIVEA on yksi maailman suurimmista ihonhoitomerkeistä ja jo vuonna 1911 NIVEA esitteli NIVEA Creme -voiteen markkinoille.  Alusta asti NIVEA on asettanut ihon aina etusijalle ja kehittänyt yhteistyössä tutkijoiden kanssa innovatiivisia ihonhoitotuotteita. Kaikki tuotteet on suunniteltu toimimaan ihon oman biologian kanssa, jotta voit tuntea olosi hyväksi ihossasi - joka päivä.

Kasvojenhoito

Kasvojen puhdistus

Aurinkovoiteet

Miehet

Editors pick

NIVEA on yli 100 vuoden ajan auttanut ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi omassa ihossaan. NIVEA on yksi maailman suurimmista ihonhoitomerkeistä ja jo vuonna 1911 NIVEA esitteli NIVEA Creme -voiteen markkinoille.  Alusta asti NIVEA on asettanut ihon aina etusijalle ja kehittänyt yhteistyössä tutkijoiden kanssa innovatiivisia ihonhoitotuotteita.

126 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

KICKSiltä löydät laajan valikoiman Nivean tuotteita

Maailman tunnetuimpiin ja rakastetuimpiin kauneusbrändeihin kuuluvan Nivean tarina alkoi Hampurissa vuonna 1890, kun farmaseutti ja tohtori Troplowiz ja ihotautilääkäri ja professori Unna alkoivat työskennellä yhdessä laboratoriossa. Siellä he löysivät muun muassa täysin uuden emulgointiaineen, jota on lampaanvillassa. Kyseessä oli voide, joka sai öljyn ja veden ensimmäistä kertaa sekoittumaan ja yhdistymään stabiiliksi voidemaiseksi tuotepohjaksi. He siis keksivät ensimmäisen vesi-öljy-emulsion, joka oli tuolloin täysin ainutlaatuinen löytö ja joka mullisti koko kauneusteollisuuden. Ennen aineen löytymistä vesi-öljy-emulsiot saattoivat reagoida negatiivisesti lämpötilaeroihin, niiden sisältämät vesi ja öljy saattoivat erottua ja emulsiot saattoivat jopa lakata vaikuttamasta. Tohtori Troplowizin ja professori Unnan kehittämässä emulsiossa ei kuitenkaan esiintynyt mitään näistä ongelmista, minkä seurauksena he päättivät tuoda markkinoille ihonhoitotuotteita, joissa käytettäisiin tätä ainutlaatuista emulsiota. Keksintö oli välittömästi menestys, ja Nivea onkin edelleen yli 100 vuotta myöhemmin maailmanlaajuisesti tunnettu bestseller-brändi. KICKSin lähimmässä myymälässä ja verkkokaupassa voit tutustua Nivean tuotteiden laajaan valikoimaan. Tarjoamme muun muassa kasvojenhoitotuotteita, kuten kasvojenpuhdistusaineita, päivävoiteita ja meikinpoistoaineita, sekä vartalonhoitotuotteita, kuten käsivoiteita ja käsienhoitotuotteita, vartalovoiteita ja suihkusaippuoita. Tule shoppailemaan Nivean tuotteet lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme.

Osta Nivean tuotteet KICKSin verkkokaupasta tai myymälästä!

Nivean menestys alkoi ainutlaatuisella ihonhoitoemulsiolla Saksassa 1800-luvun lopulla. Nykyään tämä tunnettu ja myydyimpiin kuuluva tuotemerkki tarjoaa ammattimaisia vartalon- ja kasvojenhoitotuotteita kaikille ihotyypeille ja erilaisiin iho-ongelmiin. Tutkimusta on viety eteenpäin myös Nivean laboratoriossa, jossa muun muassa todistetusti ikääntymistä estävää Q10-ainesosaa on alettu käyttää suuressa osassa Nivean tuotteita. Haluatko saada kimmoisamman ihon, ehkäistä ikääntymisen merkkien näkymistä, torjua hikeä, syväkosteuttaa vartalosi ihoa tai saada kasvoillesi upean hehkun? Nivean laajasta valikoimasta löydät lukuisia juuri sinun ihollesi ja toiveisiisi sopivia tuotteita. Tule ostamaan Nivean tuotteet lähimmästä KICKSin myymälästä tai verkkokaupastamme. Nähdään KICKSillä!

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024