Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

NUXE

NUXE on ranskalainen Aliza Jabèsin perustama tuotemerkki ja luonnollisen ihonhoidon edelläkävijä. Siitä on tullut rakastettu tuotemerkki ympäri maailmaa vain 25 vuodessa. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Ranskassa farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.

NUXE-ihonhoitotuotteissa ja -tuoksuissa yhdistyvät luonnollisten ainesosien voima, tieteellinen teho ja aisteja hivelevät elämykset. Monista tuotteista on tullut jo suorastaan ikonisia. Esimerkkejä niistä ovat Huile Prodigieuse® -öljyt, Crème Fraîche® de Beauté ja Rêve de Miel® Lip Balm.

88 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331