Säästät 30%
Uutuus
1 / 1
Säästät 30%
Uutuus

Bridgerton Royal Butter Gloss Lipgloss

Väri:1 Angel Food Cake

Kampanja on voimassa enää 19t.:32m.:35s. - Katso kampanja

Säästät 30%
Hinta: 9,90 €
KICKS Club -jäsenenä saat 99 pistettä
Loppuunmyyty verkossa
Aina ilmainen Click & Collect -nouto KICKS-myymälässä ·
952035 4 - INGREDIENTS: POLYISOBUTENE • PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL / HUILE MINERALE • DIISOSTEARYL MALATE • OCTYLDODECANOL • PEG-8 BEESWAX • ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX • SILICA DIMETHYL SILYLATE [NANO] / SILICA DIMETHYL SILYLATE • ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER • CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE • SYNTHETIC WAX • ALUMINUM HYDROXIDE • CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE • ETHYLHEXYLGLYCERIN • BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER • TOCOPHERYL ACETATE • DIETHYLHEXYL SYRINGYLIDENEMALONATE • PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE • SORBIC ACID • PHENOXYETHANOL • CI 15850 / RED 7 LAKE • CI 77491 / IRON OXIDES • CI 77492 / IRON OXIDES • CI 77499 / IRON OXIDES • CI 15850 / RED 6 • CI 19140 / YELLOW 5 LAKE • PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. N70021535/1). Produktets ingrediensliste kan blive opdateret over tid. Tjek altid ingredienslisten som findes på emballagen på det købte produkt.

HUOMAUTUS: Edellä mainitun sisällön ja KICKSiltä saamasi tuotteen ainesosaluettelon välillä voi olla pieniä eroja. Siksi suosittelemme, että tarkistat aina vastaanottamasi tuotteen ainesosaluettelon.

Sisältö8 ml
Yksikköhinta1.237,50 €/l
BrändiNYX PROFESSIONAL MAKEUP
SarjaBridgerton Kollektion
KategoriaHuulikiillot
Näytä kaikkiNYX PROFESSIONAL MAKEUP Huulikiillot
Näytä kaikkiBridgerton Kollektion Huulikiillot
Tuotenumero1024748
EAN800897276720

Voit valita haluamasi maksuvaihtoehdon kassalla.

  • Visa
  • Mastercard
  • Klarna
  • ApplePay
  • GooglePay
  • MobilePay
Haluatko nähdä sisällön?
Sisältö näkyy, jos hyväksyt toiminnalliset evästeet

Inspiraatio

Löydä seuraava meikkilookisi KICKS Makeup Advisorin avulla

Arvostelut

Kirjoita ensimmäinen arvostelu tälle tuotteelle
KICKSin asiakaspalvelu lukee kaikki arvostelut ennen julkaisua. Lue lisää