Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Rodial

Rodial nature·science·skincare Aikana, jolloin valikoima on täynnä kemiallisia käsittelyjä ja kauneuskirurgiaa, Rodial on valinnut toisin: yritys rakentaa siltaa tieteellisen ja luonnollisen ihonhoidon välillä edistynyttä teknologiaa ja huolellisesti valittuja kasviperäisiä ainesosia yhdistämällä. Tuloksena on huipputehokkaiden ihonhoitotuotteiden sarja, jonka hoidot on kohdistettu tiettyihin iho-ongelmiin – pienistä juonteista ja rypyistä pigmenttiläiskiin, selluliittiin ja ihovaurioihin.

67 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331