Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Starskin

Tämä on tuttu kohtaus. Näyttävä filmitähti lipuu pitkin punaista mattoa salamavalojen välkkeessä. Hänen ihonsa hehkuu terveen näköisenä ja hänen kauneutensa tuntuu luonnolliselta, aivan kuin hän olisi aamulla herännyt täydellisen näköisenä. Olemme varmasti kaikki joskus ihmetelleet, mikä hänen salaisuutensa on. STARSKIN® on tehnyt tiivistä yhteistyötä dermatologien, ihoterapeuttien ja Hollywood-tähtien kanssa työskentelevien meikkitaiteilijoiden kanssa aikeenaan selvittää, mikä on salaisuus fantastisen ihon takana. Ja nyt elokuvatähtien hehkuvan kauniin ihon salaisuus paljastuu.

38 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331