Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Tan Luxe

TAN-LUXE antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä oma rusketuksesi. TAN-LUXE-tuotteet toimivat yhdessä omien vartalon- ja ihohoitotuotteidesi kanssa. Ne sisältävät hoitavia ainesosia, kuten vadelmansiemenöljyä, aloe veraa sekä B-, C- ja E-vitamiineja, ja ainutlaatuisia, luonnollisia itseruskettavia ainesosia. TAN-LUXE on varma tapa ruskettua ilman altistusta vahingollisille UV-säteille. Ne tuovat ihollesi kauniin, tasaisen hehkun ilman raitoja ja ne tuoksuvat hyvältä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331