Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Osta 2, saa -20% - osta 3, saa -30%: Koskee Lancome, Urban Decay, Kiehl`s, Biotherm ja YSL -tuotteita. Tarjous on yhdistettävissä eri brändien tuotteisiin.

Weleda

Weleda

Weleda on Euroopan johtava luonnollisten ja ekologisten ihonhoitotuotteiden merkki. Weledan tuotteet perustuvat 90 vuoden kokemukselle ja ainutlaatuiselle lääkekasveihin liittyvälle osaamiselle, joka on yhdistetty moderniin tuotekehitykseen. Tämän ansiosta iho saa lisää elinvoimaa, eikä vain pinnalta, vaan myös syvemmältä, sillä tuotteet sisältävät hyviä ravinteita. Tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja eikä niitä testata eläimillä. Kasvit ovat peräisin suoraan yrityksen omilta luonnonmukaisilta ja biodynaamisilta viljelmiltä sekä Reilun kaupan projekteista.

Brändi
Ihotyyppi
Koostumus
Ominaisuus
Natural Choice
57 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331