Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Weleda

Weleda on Euroopan johtava luonnollisten ja ekologisten ihonhoitotuotteiden merkki. Weledan tuotteet perustuvat 90 vuoden kokemukselle ja ainutlaatuiselle lääkekasveihin liittyvälle osaamiselle, joka on yhdistetty moderniin tuotekehitykseen. Tämän ansiosta iho saa lisää elinvoimaa, eikä vain pinnalta, vaan myös syvemmältä, sillä tuotteet sisältävät hyviä ravinteita. Tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja eikä niitä testata eläimillä. Kasvit ovat peräisin suoraan yrityksen omilta luonnonmukaisilta ja biodynaamisilta viljelmiltä sekä Reilun kaupan projekteista.

KICKSiltä löydät laajan valikoiman Weledan luonnonmukaisia tuotteita

Vihreä on kasvun ja uudistumisen väri, ja siihen luottaa myös Weleda. Toiminta, joka alkoi pienessä vajassa Sveitsissä vuonna 1921, on nykyään laajentunut yhdeksi maailman suurimmista ja kestävimmistä luonnonkauneuden ja ihonhoidon alalla toimivista yrityksistä. Weleda käyttää huolellisesti valittuja orgaanisesti sertifioituja ja luonnollisia ainesosia ja testaa tuotteensa dermatologisesti kehittäen tuotteita, jotka sekä auttavat tasapainottamaan ihoa että tekevät sitä luonnollisesti kauniin. Weledan tuotteissa on käytetty muun muassa tutkittuja ja todistetusti tehokkaita lääkekasveja, luonnollisia kasviöljyjä ja aitoja eteerisiä öljyjä. KICKSin verkkokaupassa voit tehdä ostoksia laajasta valikoimasta Weledan tuotteita, joihin kuuluu ihonhoito-, vartalonhoito- ja kasvojenhoitotuotteita, meikkejä esimerkiksi huulille sekä miesten ihonhoitotuotteita. Tervetuloa ostamaan KICKSin verkkokaupasta Weledan luonnollisesti kaunistavia tuotteita!

Weledan tuotteilla kannetaan vastuu ihmisistä, eläimistä ja ympäristöstä

Tiesitkö, että Weleda valmistaa joka vuosi satoja ihonhoitotuotteita ja vielä enemmän lääkkeitä, jotka on osittain valmistettu tuotemerkin omista puutarhoista saatavista lääkekasveista? Weledan mukaan luonnosta löytyy aineita, jotka voivat auttaa meitä ihmisiä ylläpitämään terveyttämme sekä suojaamaan ja hoitamaan ihoamme. Weledan tuotteissa käytetyt kasvit ovat peräisin orgaanisilta ja biodynaamisilta tiloilta, joilla kaikessa toiminnassa huomioidaan oikeudenmukaisuus ja biologinen monimuotoisuus. NaTruen sertifioimien ainesosien käyttö sekä erilaiset reilun kaupan projektit ovat Weledalle itsestäänselvyys. Vastuun osoittaminen luontoa, ihmisiä ja eläimiä kohtaan on myös yksi Weledan tärkeimmistä arvoista, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteita ei koskaan testata eläimillä. Jos käytät Weledan kauneustuotteita, et vain tee ihonhoito- ja meikkirutiineistasi ympäristötietoisempia, vaan hyödyt samalla myös siitä pitkästä kokemuksesta ja ainutlaatuisesta tietämyksestä, jonka avulla Weleda on yhdistänyt lääkekasvit nykyaikaiseen tuotekehitykseen. Tuloksena on iho, joka saa lisää elinvoimaa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan Weledan laajaan vihreän kauneuden valikoimaan KICKSin verkkokauppaan!

65 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331