Xlash – seerumi pitkille ripsille & paksummille kulmakarvoille - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

XLASH

Vuonna 2011 Ruotsissa perustettu Xlash halusi tuoda markkinoille näkyviä tuloksia tuottavan ripsiseerumin. Ripsiseerumi oli välittömästi menestys ja sen jalanjäljissä Xlash Cosmetics on laajentanut tuotevalikoimaansa myös kulmakarva- ja ihonhoitotuotteilla sekä meikeillä. Xlash-tuotteita toimitetaan yli 38 maahan ja tyytyväisiä asiakkaita on maailmanlaajuisesti jo yli neljä miljoonaa. 

10 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Xlash – seerumi pitkille ripsille ja paksummille kulmakarvoille

Haaveiletko pitkistä ripsistä ja paksuista kulmakarvoista? Olet tullut oikeaan paikkaan! Xlash tarjoaa sekä ripsi- että kulmaseerumin, jotka tekevät ripsistäsi pidemmät ja kulmakarvoistasi vahvemmat 28 päivässä. Xlash on yrityksen ylistetty ripsiseerumi, jota on myyty miljoonia kappaleita ympäri maailmaa. Seerumi muuttaa lyhyet ja ohuet ripset pitkiksi ja tuuheiksi vain muutamassa viikossa pidentämällä ripsien elinkaarta ja stimuloimalla karvatuppeja. Xlash-ripsiseerumin ainesosat on valittu huolellisesti, ne ovat dermatologisesti testattuja ja niitä on turvallista käyttää EU:n kosmetiikkatuotteita koskevan lainsäädännön mukaisesti. Siksi tuotteet sopivat kaikille – myös herkkäsilmäisille. Xlash-ripsiseerumista on kaksi eri versiota: Xlash ja Xlash Pro. Xlash Pro -seerumi sisältää suuremman määrän seerumia, mutta sillä on sama ainesosaluettelo kuin alkuperäisellä Xlash-seerumilla. Ripsiseerumin lisäksi Xlash Cosmetics tarjoaa myös kulmaseerumin sinulle, joka haaveilet täyteläisemmistä ja hyvinvoivista kulmakarvoista. XBrow stimuloi kulmakarvojen kasvua samalla tavalla kuin Xlash, jonka ainesosiin kuuluvat mm. biotiini ja peptidit. Voit ostaa Xlashin kehuttuja ripsi- ja -kulmaseerumeja KICKSin verkkokaupasta tai valituista lippulaivamyymälöistämme.

Mitä eroa on Xlash- ja Xbrow-tuotteilla?

Xlash ja Xbrow sisältävät samoja ainesosia, mutta niissä on erilainen muotoilu ja applikaattori. Xlash-ripsiseerumissa on ohut sivellin, jolla seerumia on helppo levittää ripsien tyveen. Kulmaseerumin applikaattori on suunniteltu erityisesti kulmakarvoille ja näyttää siten erilaiselta. Harjaspää on paksumpi, jotta seerumi levittyy paremmin kulmakarvoihin. Voit käyttää molempia tuotteita samanaikaisesti tai vain toista riippuen siitä, millaisen lopputuloksen haluat.

Vinkki! Haluatko tietää lisää Xlash-ripsiseerumista? Lue oppaamme täältä!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331