Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Strip Lash 110
Strip Lash 110

Strip Lash 110

Ardell

Ardell on maailman suurin irtoripsien valmistaja ja tarjoaa mahtavan valikoiman korkealaatuisia ripsi- ja kulmakarvatuotteita, jotka ovat meikkitaiteilijoiden suosiossa kaikkialla maailmassa.
8 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Anna | 13.06.2019
Nämä ovat omat lempparini. Eivät ole liian dramaattiset, joten sopivat hyvin päiväkäyttöönkin.
Katri | 28.02.2018
Parhaat ripset päivittäiseen käyttöön. Tarpeeksi luonnolliset, mutta kuitenkin tuo näyttävyyttä pelkkiin omiin ripsiin verrattuna. Kestävä ripsinauha. Samoja ripsiä voi helposti käyttää useamman kerran, eikä ripsien kunto kärsi heti. Vanhat liimat pois, meikinpuhdistusaineella puhdistus ja uudestaan käyttöön.

Lisätietoja

Ardell on maailman suurin irtoripsien valmistaja ja tarjoaa mahtavan valikoiman korkealaatuisia ripsi- ja kulmakarvatuotteita, jotka ovat meikkitaiteilijoiden suosiossa kaikkialla maailmassa. Ardellin irtoripset on helppo ja nopea kiinnittää, ja ne saavat ripset näyttämään luonnollisen kauniilta ja tuuheilta. Saatavana on monia eri malleja, joista löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivat ripset, halusitpa luonnollisen tai näyttävän dramaattisen ilmeen. Ardell-irtoripset valmistetaan aidoista karvasta, joten voit käyttää niitä tavallisen ripsivärisi kanssa yhä uudelleen ja uudelleen.
1, Ota ripset pakkauksesta ja taivuta niitä muutaman kerran, jotta saat niihin hyvän muodon.
2, Aseta ripset silmäluomea vasten ja asettele ne mahdollisimman alas omien ripsiesi päälle. Kiinnitä ripset painamalla. Näin näet, onko pituus sinulle sopiva. Jos ripset ovat liian pitkät, irrota ne ja muotoile saksilla sopivan pituisiksi.
3, Levitä ohut kerros liimaa ripsien reunaan. (Vinkki: Välttääksesi ylimääräisen liiman levitä tippa liimaa hammastikun päähän. Levitä sen jälkeen liima hammastikulla ripsiin.)
4, Odota, kunnes liima on hieman jähmettynyt. Aseta sen jälkeen ripset omia ripsiäsi vasten, kuten teit niitä muotoillessasi.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331