Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Briogeo -25%! Voimassa 18.-21.8.

Black Week 2022

Black week

KICKS juhlistaa Black Week -kampanjaa ainutlaatuisilla kauneus-, meikki- ja ihonhoitotarjouksilla. Black Week ja mahtavat tarjoukset ovat saavuttaneet huiman suosion myös Pohjoismaissa. KICKS tarjoaa runsaasti alennuksia ja kampanjoita ihanista kauneuden- ja kauneudenhoitotuotteista. KICKSin Black Week on kauneudenhoidon juhlaa, mahtavia alehintoja ja ainutlaatuisia tarjouksia. Pysy kuulolla, niin saat kiinnostavimmat meikki-, parfyymi-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet. Hemmottele itseäsi tuotteella, jota olet halunnut kokeilla jo pitkään tai tee löytöjä hyvissä ajoin ennen joulua. Tarjoukset ovat täydellisiä niille, jotka rakastavat kauneudenhoitoa ja haluavat löytää ihania ihonhoito-, tuoksu-, hiustenhoito- ja meikkituotteita edulliseen hintaan. Tilaa uutiskirjeemme ja seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa, niin saat päivittäin kauneusvinkkejä ja inspiraatiota alan uutuuksista ja tarjouksista. Voit aina ottaa yhteyttä KICKSin asiakaspalveluun, jos sinulla on kauneuteen liittyviä kysymyksiä tai haluat lisätietoa tarjouksistamme tai tuotteistamme. Koulutetut ihoterapeuttimme, meikkitaiteilijamme ja kauneusasiantuntijamme opastavat sinua kauneudenhoidon viidakossa!

Black Friday koko viikon

Tänä vuonna Black Friday järjestetään perjantaina 25. marraskuuta. Juhlistamme sitä tarjoamalla edullisia meikki-, ihonhoito-, muotoilu- ja kauneudenhoitotuotteita. Black Friday -ilmiö syntyi Yhdysvalloissa, ja sen suosio on kasvanut nopeasti myös muualla maailmassa. Black Friday on alun perin peräisin Philadelphiasta Yhdysvalloista ja sillä tarkoitetaan marraskuun neljäntenä torstaina vietettävän kiitospäivän jälkeistä perjantaita. Yhdysvalloissa Black Friday nousi nopeasti suosioon niiden keskuudessa, jotka halusivat tehdä löytöjä edulliseen alehintaan. Nykyisin se on yksi maailman suurimmista aletapahtuma, ja monet myymälät ovat avoinna aamusta myöhäiseen iltaan tai jopa vuorokauden ympäri. Viime vuosien aikana kasvanut suosio on johtanut siihen, että kampanja on laajentunut ja kestää nyt usein kokonaisen viikon. KICKS on päättänyt juhlistaa Black Fridayta koko viikon ajan tarjoamalla huomattavia alennuksia kauneudenhoitotuotteista ja meikeistä. Ota varaslähtö jouluvalmisteluihin ja pidä silmällä ylellisiä, edullisia tuotteita, joilla voit hemmotella itseäsi tai muita.

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331