Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Hiusseerumi antaa kiiltoa, taltuttaa pörröisyyttä ja pitää sähköiset hiukset paikoillaan. Lisäksi seerumi luo hiussuortuviin suojaavan kalvon. Seerumeilla on usein hoitavia ominaisuuksia, ja ne sopivat erityisen hyvin pitkille tai vaurioituneille hiuksille, joissa on kuivat ja haarautuvat latvat. Seerumia sivellään hiusten pituuksiin hiuspohjaa välttäen, sillä se voi latistaa kampausta ja saada hiukset näyttämään rasvaisilta. Silikonitipat antavat hiuksille ensisijaisesti kiiltoa. Levitä silikonitippoja kuluneisiin latvoihin kosteuttamaan ja antamaan hiuksille elinvoimaa. Voit myös käyttää tippoja hiusten pituuksiin tuomaan ylimääräistä kiiltoa ja hehkua. Monet hiusseerumit ja silikonitipat tuoksuvat ihanalta, mikä luo ylellisen tunteen käytettäessä.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331