Osta hiusten lämpösuoja KICKSiltä netistä tai myymälästä - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Lämpösuojat

17 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
Loppu verkosta - katso myymäläsaatavuus - Etsi tuote myymälästä
(1)
Kérastase Résistance Ciment Thermique 150 ml
43,50 €
Loppu verkosta - katso myymäläsaatavuus - Etsi tuote myymälästä
(1)
ghd Heat Protect Spray 120 ml
25 €

Osta hiusten lämpösuoja KICKSiltä!

Hiusten kuivaaminen hiustenkuivaajalla ja muotoileminen lämpimillä muotoiluraudoilla auttaa luomaan unelmiesi kampauksia, mutta kuluttaa samalla hiuksiasi. Jos haluat jatkaa muotoilua entiseen tapaan mutta samalla suojata hiuksiasi kuivumiselta, elottomuudelta ja ennenaikaiselta kulumiselta, kannattaa käyttää lämpösuojaa. Lämpösuojan levittämisellä hiuksiin ennen hiustenkuivaajan ja kihartimen tai suoristusraudan käyttöä voi olla suuri merkitys sekä hiusten laatuun että kampaukseesi. Lämpösuojaus ei ainoastaan auta suojaamaan hiuksia kulumiselta, vaan se auttaa usein myös kiinnittämään kampauksen ja säilyttämään muodon pidempään. Jos haluat vielä kestävämmän kampauksen, voit lisätä hiuskiinnettä valmiiseen kampaukseen. Haluatko täyteläisemmän kampauksen, jossa on enemmän volyymia? Panosta muotovaahtoon tai muotoilupuuteriin. Kun haluat pestä hiukset puhtaiksi ja antaa niille kaivattua kosteutusta, mieto shampoo, pehmentävä hoitoaine ja kosteuttava hiusnaamio ovat hyvä ostos. Löydät tietysti hiustenhoitotuotteita ja hiusten muotoilutuotteita kuten lämpösuojan, suolavesisuihkeen, hiuskiinteen, muotovaahdon, muotoilupuuterin, shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion KICKSiltä, sekä verkosta että myymälästä.

Miksi hiuksille tarvitaan lämpösuojaa?

Monet meistä haluavat kuivata hiukset hiustenkuivaajalla ja muotoilla kauniit kiharat tai kiiltävät pituudet muotoilutyökalulla. Vaikka hiusten muotoilu voi muuttaa hiuksia ja saada ne näyttämään kiiltävämmiltä, täyteläisemmiltä tai kiharammilta, lämpimät muotoiluraudat ovat myös haitaksi hiuksille, koska ne kuluttavat ja kuivattavat hiuksia. Hiukset, joita muotoillaan usein, voivat tuntua kuivemmilta, kuluneemmilta ja usein myös elottomammilta. Ennenaikaisesti kuluvat hiukset tai haaroittuneet latvat ovat valitettavasti yleisiä, jos muotoilet hiuksia usein. Lämpösuoja varmistaa, että hiukset kuluvat vähemmän, minkä ansiosta hiukset näyttävät terveemmiltä ja vähemmän kuivilta pidempään. Jos käytät usein hiustenkuivaajaa tai muotoilurautaa, lämpösuoja on erittäin hyvä ostos, koska sen ansiosta muotoilu kuluttaa vähemmän hiuksia ja hiukset tuntuvat siten terveemmiltä pidempään.

Miten hiusten lämpösuoja toimii?

Todella suuren lämmön lisääminen hiuksiin ei vain auta niiden muotoilemista, vaan kuumilla lämpötiloilla on myös haitallinen vaikutus hiuksiin. Hiustenkuivaajat ja muotoiluraudat kuumentavat hiukset noin 100–230 asteeseen, joskus enemmänkin, mikä heikentää hiusten suojaa ja saa ne menettämään kosteuttaan. Lopputulos? Hiukset tuntuvat heikommilta, kuivuneemmilta ja latvat haaroittuvat ennenaikaisesti. Lämpösuoja sisältää ainesosia, kuten vehnäproteiinia, jotka auttavat suojaamaan hiuksia ja ehkäisemään niiden kuivumista ja kulumista ennenaikaisesti. Ne myös jakavat lämpöä paremmin hiuksiin ja auttavat myös kosteutta pysymään hiuksissa haihtumatta, minkä ansiosta hiukset voivat paremmin ja näyttävät terveemmiltä pidempään.

Kuinka hiusten lämpösuojaa käytetään?

Yleensä lämpösuojaa tulisi käyttää kosteisiin hiuksiin, mielellään juuri ennen niiden kuivaamista hiustenkuivaajalla tai muotoilemista. Jotkut lämpösuojat sopivat erittäin hyvin käytettäväksi myös kuivissa hiuksissa, joten lue aina huolellisesti juuri kyseisen lämpösuojan ohjeet ja noudata niitä. Suihkemuotoinen lämpösuoja on tavallinen, mutta lämpösuojia on esimerkiksi myös vaahto- ja voidemuodossa. Muista, että vaikka lämpösuoja antaa hieman lisäsuojaa lämpökulumiselta, yleensä 25–50 prosenttia, hiuksesi voivat paremmin, jos ne saavat välillä taukoa hiustenkuivaajalta ja muotoiluraudalta. Hiuksia kannattaa hoitaa säännöllisesti myös kosteuttavalla ja/tai vahvistavalla hiusnaamiolla.

KICKSiltä löydät laajan lämpösuojavalikoiman, sekä netissä että myymälässä

Jos halut kuivata ja muotoilla hiuksia säännöllisesti mutta kuitenkin suojata niitä kulumiselta, lämpösuoja on olennainen osa hiustenhoitorutiiniasi. KICKS tarjoaa laajan valikoiman lämpösuojia hiuksille, suihkeena ja voiteena. Tervetuloa löytämään uudet lämpösuojasuosikkisi meiltä!

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331