Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Hyvästi hiusten pörröisyys!

Pitkä talvi voi jättää jälkensä ja tehdä hiuksista pörröiset ja kiillottomat. Näiden vinkkien avulla saat kevääksi jälleen upeat hiukset.

Kimmoisat kiharat

Onko sinua siunattu luonnonkiharilla hiuksilla, jotka saattavat joskus kuitenkin heittäytyä kurittomiksi? Silloin kylpyhuoneen kaapistasi kannattaa löytyä niin kutsuttu kiharavoide. Pehmentävä muotoiluvoide taltuttaa pörröisyyttä, erottelee kiharat kauniisti ja antaa niille kiiltoa. Monissa kiharavoiteissa on myös lämpösuoja.

Hemmottele öljyllä

Osta täältä

Hiusöljy kosteuttaa ja ravitsee hiuksia ja hoitaa tehokkaasti kuluneita latvoja. Hentoihin hiuksiin riittää yleensä öljyn levittäminen latvoihin. Jos silti pelkäät, että hiuksista tulee liian öljyiset, älä odota hiusten kuivumista, vaan puristele öljyä muutama pisara kosteisiin hiuksiin.

Harjaa oikein

Osta täältä

Aloita latvoista ja etene vähitellen ylöspäin kohti tyveä. Näin harjaus kuluttaa hiuksia mahdollisimman vähän. Jos aloitat hiusten tyvestä, harja kerää pienet takut isommiksi kimpuiksi hiusten latvoihin ja niitä on vaikeampi selvittää.

Kosteutus kaikissa vaiheissa

Osta täältä

Kosteutus on avain pehmeisiin ja kiiltäviin hiuksiin, mutta se ehkäisee myös kaksihaaraisia ja sähköisyyttä. Valitse siksi kosteuttavia hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, kun hiuksesi tuntuvat kuivilta ja pörröisiltä. Hiuksiin jätettävät tuotteet maksimoivat kosteuttavan vaikutuksen. Yksi niksi kuivien hiusten nopeaan pehmentämiseen on puristella kuiviin hiuksiin hoitoainetta tai tehohoitoa ja antaa sen vaikuttaa suihkumyssyn alla yön yli.

Uutuus! Björn Axén Argan Oil Conditioner 250 ml.
Pehmentävä hoitoaine, joka sopii kuiville ja pörröisille hiuksille. Sisältää luonnollisia ainesosia, kuten ekologista arganöljyä ja vegaanista keratiinia.

Uutuus! Björn Axén Argan Oil Shampoo 250 ml. 
Pehmentävä shampoo, joka sopii kuiville hiuksille ja puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. 88 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Sisältää muun muassa ekologista arganöljyä ja vegaanista keratiinia.

Uutuus! Björn Axén Argan Oil Smooth Cream 150 ml.
Silottava, lämpösuojan sisältävä muotoiluvoide, joka taltuttaa pörröisyyttä ja tekee karheistakin hiuksista pehmeät ja kiiltävät. 94 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Sisältää muun muassa ekologista arganöljyä ja vegaanista keratiinia.

Uutuus! Björn Axén Argan Oil Smooth Milk 150 ml.
Silottava, lämpösuojan sisältävä muotoiluvoide, joka taltuttaa pörröisyyttä ja antaa pehmeyttä ja kiiltoa normaaleille ja hennoille hiuksille. 94 % ainesosista on luonnollista alkuperää. Sisältää muun muassa ekologista arganöljyä ja vegaanista keratiinia.

Uutuus! Björn Axén Curl Creator Cream 150 ml.
Kosteuttava ja pehmentävä muotoiluvoide, joka erottelee kiharat kauniisti. Sisältää lämpösuojan. 94 % luonnollisia ainesosia.

Björn Axén Wet Hair Brush Detangling & Blowout.
Joustavalla harjaspäällä ja pehmeillä piikeillä varustettu harja, joka selvittää kosteat ja kuivat hiukset hellävaraisesti.

Björn Axén Smooth & Shine Oil 75 ml. 
Hoitava öljy, joka taltuttaa pörröisyyttä, antaa kiiltoa ja kosteuttaa kuivia latvoja.

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331