Kaikki kaksoispuhdistuksesta - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Kaikki kaksoispuhdistuksesta

Todellisten ihonhoitofanien aamun ja illan ihonhoitorutiini alkaa kaksoispuhdistuksella. KICKS kertoo nyt kaiken, mitä sinun tulee tietää kaksoispuhdistuksesta ja miksi se on kaksi kertaa tavallista puhdistusta tehokkaampi!
Jaa

Mikä on kaksoispuhdistus?

Kaksoispuhdistus on osa Etelä-Koreasta peräisin olevaa ihonhoitorutiinia. Eteläkorealainen ihonhoitorutiini tunnetaan monista vaiheistaan ja erityisesti ihon puhdistuksesta. Tässä menetelmässä kasvot puhdistetaan kahdessa vaiheessa ensin öljypohjaisella puhdistusaineella ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistusaineella. Öljypohjainen puhdistusaine liuottaa tehokkaasti öljyliukoisia epäpuhtauksia, kuten meikkiä, aurinkosuojatuotteita ja talia, kun taas vesipohjainen tuote poistaa vesiliukoisen lian, kuten hien ja epäpuhtaudet.

Miksi iho kannattaa puhdistaa kahteen kertaan?

Kun ihonhoitorutiinin ensimmäisestä vaiheesta tehdään kaksivaiheinen, iho voidaan puhdistaa perusteellisemmin perinteiseen puhdistukseen verrattuna, jolloin iho on valmiimpi vastaanottamaan puhdistusta seuraavien ihonhoitotuotteiden ainesosat. Syväpuhdistettu iho imee paremmin kosteutta ja vastaanottaa paremmin voiteiden, seerumien ja kasvonaamioiden sisältämiä hoitavia ainesosia. Lisäksi ihon puhdistus estää ihohuokosten tukkeutumisen, joka voi aiheuttaa finnejä. Haluatko tehdä puhdistuksestasi erityisen tehokkaan? Hanki siinä tapauksessa myös puhdistusharja, joita löytyy esimerkiksi KICKS Beauty -valikoimasta ja Benefitiltä.

Oikeat puhdistustuotteet juuri sinun ihollesi

Kun valitset tuotteita kaksoispuhdistukseen, aloita kartoittamalla ihotyyppisi ja mieti, mikä tekee ihostasi hyvinvoivan. Onko sinulla kuiva tai herkkä iho, vai onko ihosi rasvaisempi? Seuraavantyyppiset puhdistusaineet ovat esimerkkejä tuotteista, jotka sopivat kaksoispuhdistusrutiiniin.

 • Öljypohjainen puhdistusaine
  Öljymäinen puhdistusaine hierotaan ihoon yhdessä veden kanssa, ennen kuin se huuhdellaan pois. Se sopii erityisesti niille, joilla on kuiva, herkkä tai kypsä iho.
 • Puhdistusbalsami
  Puhdistusbalsami on öljypohjainen puhdistusaine, joka sulaa pehmeäksi öljyksi tai maidoksi joutuessaan iholla kosketuksiin veden kanssa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle, herkälle ja kypsälle iholle.
 • Puhdistusvaahto
  Vaahtomainen puhdistusaine tuntuu kevyeltä ja vaahtoaa iholla miellyttävästi. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvin sekaiholle tai rasvaiselle iholle.
 • Misellivesi
  Misellivesi sopii erinomaisesti puhdistusrutiinin toiseen vaiheeseen. Vesipohjaiseen puhdistusaineeseen kostutetulla vanulapulla poistat pinttyneimmänkin lian ja meikin kasvoiltasi ja silmistäsi. Se sopii kaikille ihotyypeille.
 • Puhdistusgeeli
  Geelimäisten puhdistusaineiden kevyt koostumus puhdistaa kasvot tehokkaasti, ja ne voivat sisältää myös kuorivia jyviä. Tuote sopii erityisesti rasvaiselle iholle.
 • Puhdistusmaito
  Puhdistusmaidolla on pehmeä ja kermainen koostumus, ja se puhdistaa ihon hellävaraisesti. Se sopii kaikille ihotyypeille ja erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle.
Jaa
Åsa Östergren, Kauneustoimittaja

Åsa on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista ja KICKS Magazinen päätoimittaja. Hänellä on monen vuoden kokemus kauneustoimittajana eri aikakauslehdistä, ja hän on työskennellyt ammattimaisena meikkitaiteilijana ja hiusstylistinä valokuvauksen parissa jo yli 15 vuoden ajan. Laajan kauneus- ja meikkausalan osaamisensa lisäksi Åsalla on myös vankka tietämys ihonhoitorutiineista, ja hän myös seuraa alan parhaita tuotteita.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/kaikki-kaksoispuhdistuksesta

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024