Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kasvonaamiot: syväpuhdistavat, virkistävät ja syväkosteuttavat suosikit

Kasvonaamiot ovat palanneet ihonhoitorutiineihin. Nämä uuden sukupolven tehonaamiot ratkaisevat kaikki iho-ongelmat. Mikä niistä sopii sinulle?

Kasvonaamioilla voi hoitaa monenlaisia iho-ongelmia. On vaikea kuvitella millaista elämä olisi ilman hyvää tekevää naamiota kylpyhuoneen kaapissa. Käytä pikahoitona ennen juhlailtaa tai aamun tapaamista tai säännöllisesti ihonhoitorutiinissasi, niin saat pitkäkestoisen lopputuloksen. Kasvonaamioita on saatavana myös erilaisina koostumuksina ja versioina – riippuen siitä, millaista vaikutusta etsit. Arkkinaamio eli kangasnaamio muistuttaa koostumukseltaan tiivistettyä seerumia ja tehoaa nopeasti. Savinaamio puhdistaa likaiset ihohuokoset hoitaen samalla ihoa. Saatavana on myös klassinen, voidemainen tai geelimäinen kasvonaamio. Kasvonaamio on todellinen tehotuote. Seuraavassa esittelemme eri ihotyypeille sopivia kasvonaamioita.

Kosteuttava kasvonaamio pelastaa kuivan ihon

Iho voi kuivua tietyissä elämänvaiheissa – kuiva iho on myös osa ihon luonnollista ikääntymistä. Kuivan ihotyypin iho voi kuitenkin tuntua kuivalta vuoden ympäri, tai kesäaikaan hieman kosteutetummalta. Onneksi saatavilla on tehokkaasti kosteuttavia kasvonaamioita. Jos ihosi on erityisen kuiva, valitse kasvonaamio, joka sisältää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa tai pehmeitä öljyjä.

Syväpuhdistava kasvonaamio torjuu mustapäitä

Jos ihosi on rasvainen tai öljyinen ja sillä on taipumusta suurentuneisiin huokosiin ja mustapäihin, syväpuhdistava kasvonaamio on täydellinen valinta. Savinaamiolla on syväpuhdistava vaikutus, sillä se imee huokosiin kertynyttä likaa ja epäpuhtauksia. Lisäksi savinaamio supistaa ihohuokosia ja kosteuttaa. Peel off -naamio syväpuhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia.

Kiinteyttävä kasvonaamio hoitaa veltostunutta ihoa

Iho menettää iän myötä kimmoisuutta ja ryhtiä, koska ihon kollageenin määrä vähenee. Myös elastiini, joka tekee ihosta vahvan ja kimmoisan, hajoaa iän myötä. Sen vuoksi kannattaa panostaa anti-aging-kasvonaamioon, joka kiinteyttää ja tehostaa ihon kollageenituotantoa.

Heleyttävä kasvonaamio virkistää sameaa ihoa

Samea iho ei oikeastaan ole ihotyyppi, sillä siitä voi kärsiä sekä kuiva että ikääntyvä ihotyyppi. Heleyttävä kasvonaamio taikoo elottomalle iholle hetkessä hehkua ja uutta energiaa. Panosta kasvonaamioon, joka sisältää C-vitamiinia tai kuorivia happoja. Jos sinulla on herkkä iho, vältä happojen käyttöä.

Vinkki! Jos ihosi tarpeet vaihtelevat, voit räätälöidä kasvonaamion vaikutuksen multimasking-menetelmällä. Täältä voit lukea lisää siitän, miten multimasking toimii.

Miten kasvonaamiota käytetään parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi?

Jotta saisit mahdollisimman paljon irti kasvonaamion hoitavista ominaisuuksista, sinun tulee käyttää sitä oikein. Noudata seuraavia ohjeita käyttääksesi kasvonaamiota oikein.

More is more!
Määrän suhteen voidaan sanoa more is more. Levitä siis runsas kerros parasta kasvonaamiotasi koko kasvoille.

Varaa aikaa
Anna kasvonaamion vaikuttaa pitkään, jotta sen vaikutus ulottuu syvälle. Mielellään 15–20 minuuttia. Maksimaalisen vaikutuksen saamiseksi voit käyttää kasvonaamioita myös nukkuessasi. Voit levittää kosteusnaamion yövoiteen päälle ja antaa sen vaikuttaa yön yli.

Älä unohda kaulaa
Kaula on kasvojen jatke, joten sitä on hoidettava samalla tavalla. Jos käytössäsi on geeli- tai voidepohjainen kasvonaamio, voit levittää sitä myös kaulalle kasvoille levittämisen jälkeen.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti