Opas: Näin valitset oikean värisen huulipunan! – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

KICKS opastaa: Näin valitset oikean värisen huulipunan

Haluatko koristaa huulesi piristävällä huulipunalla, mutta olet epävarma siitä, mikä sävy sopii sinulle parhaiten? Huulipunan värin valitseminen on helppoa, jos noudatat alla olevaa KICKSin täydellistä opasta. Aloitetaan!
Jaa

Miten valitsen oikean huulipunan värin?

Oikea huulipunan sävy on tietenkin väri, jossa viihdyt ja tunnet olosi hienoksi. Siitä huolimatta on olemassa joitakin niksejä, joita voit hyödyntää ollaksesi tyytyväinen huulipunaostokseesi. Ensin on hyvä miettiä, milloin ja missä aiot käyttää huulipunaasi. Jos olet suunnitellut antavasi huulillesi luonnollisemman värin, luonnollisemman sävyinen vaaleanpunainen huulipuna on hyvä ostos. Jos haluat sen sijaan piristää väsyneitä kasvoja nopeasti tai antaa tyylikkäämmän/trendikkäämmän vaikutelman, kirkkaamman punainen huulipuna on parempi sijoitus. Toinen hyvä niksi on ottaa huomioon oma ihonsävy. Joissakin huulipunissa on värejä, joiden sävyt ovat lämpimiä, kun taas toisissa huulipunissa on sävyjä, jotka taittavat kylmiin pohjasävyihin. Jos ihossasi on viileä pohjasävy, imartelevin vaihtoehto on luultavasti myös huulipuna, jossa on kylmä pohjasävy. Jos sinulla on sen sijaan lämpimämpi ihonsävy, lämpimämmän sävyinen huulipuna on vastaavasti hyvä ostos. Etkö ole varma, onko ihosi oma pohjasävy lämmin vai viileä? Vanha temppu on katsoa koruja, joita käytät joka päivä. Jos käytät enimmäkseen hopeanvärisiä koruja, ihosi pohjasävy on todennäköisesti viileä. Jos käytät mieluummin kullanvärisiä asusteita, ihosi pohjasävy on todennäköisesti lämmin. KICKS tarjoaa laajan valikoiman huulipunia kaikissa sateenkaaren väreissä. Löydät ne sekä lähimmästä KICKS-myymälästä että verkkokaupasta. Tarjoamme myös laajan valikoiman muita huulimeikkituotteita, kuten huulikiiltoja, huultenrajauskyniä, huulivoiteita ja nestemäisiä huulipunia. Tervetuloa ostamaan huulipunia ja muita kauneussuosikkeja KICKSiltä!

● Oikea huulipunan sävy on tietenkin väri, jossa viihdyt ja tunnet olosi hienoksi
● Mieti mieluusti, milloin aiot käyttää huulipunaasi ja missä yhteydessä
● Muista ottaa huomioon myös luonnollinen ihonsävysi valitessasi huulipunan väriä
● Jos ihonsävysi on lämmin, imartelevin vaihtoehto on yleensä lämmin huulipunan väri
● Jos ihonsävysi on viileä, kylmemmän sävyinen huulipuna voi olla parempi ostos
● Jos käytät usein kultakoruja, ihonsävysi on todennäköisesti lämmin, ja jos pidät enemmän hopeakoruista, ihonsävysi on todennäköisesti viileä

Mistä tiedän, minkä värinen huulipuna on oikea minulle?

Oletko selvittänyt, onko ihosi pohjasävy lämmin vai viileä? Hienoa! Jos pohjasävysi on viileä, sinulle sopivat yleensä todella hyvin sinisen ja liilan sävyiset huulipunat. Jos pohjasävysi on lämmin, esimerkiksi oranssin tai punaisen sävyiset huulipunat ovat erityisen imarteleva valinta. Vinkki! Jos viihdyt yhtä hyvin kullan- ja hopeanvärisissä koruissa, sinulla saattaa olla neutraali ihonsävy, jolloin sinulle sopivat useimman väriset huulipunat. Oikea huulipunan sävy on tietenkin väri, jossa viihdyt ja tunnet olosi hienoksi.

● Jos sinulla on viileä ihonsävy, sinulle sopii usein liilaan tai siniseen taittuva huulipuna
● Jos sinulla on lämmin pohjasävy, punaisen ja oranssin sävyt ovat usein hyvä ostos
● Jos sinulla on neutraali ihonsävy, sinulle sopivat useimmat huulipunan sävyt

Onko olemassa muita niksejä oikean huulipunan sävyn valitsemiseksi?

Yllä olevassa kappaleessa opastamme sinua miettimään imartelevan sävyn valitsemista, mutta emme saa myöskään unohtaa, millainen pinta unelmiesi huulipunalla pitäisi olla. Haluatko trendikkään mattavaikutelman, erityisen kiiltävän tunteen vai jotakin siltä väliltä? Huulipunat voidaan jakaa useisiin eri tyyppeihin. Tällaisia ovat muun muassa matta, puolimatta, voidemainen, pitkäkestoinen ja osittain läpikuultava. On myös olemassa niin sanottuja hybridihuulipunia, jotka voivat olla sekoitus huulipunaa ja huulikiiltoa tai huulipunaa ja huulivoidetta tai huulipunaa, huulikiiltoa ja huulivoidetta. Vinkki! Jos sinulla on kuivat huulet, on tärkeää valita huulipuna, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia. Muussa tapauksessa on olemassa suuri riski sille, että huulet alkavat rohtua ja huulipuna varista.

● Imartelevan sävyn valitsemisen lisäksi on myös hyvä miettiä, millainen pinta huulipunallasi tulisi olla.
● Mattahuulipuna antaa nimensä mukaisesti mattapintaisen vaikutuksen huulille, ja sillä voi olla toisinaan kuivattava vaikutus. Mattahuulipunat antavat erityisen tyylikkään tai erityisen trendikkään tunnun.
● Puolimattaiset huulipunat ovat vähemmän mattapintaisia kuin mattahuulipunat, ja antavat jonkin verran kiiltoa. Sekä ammattilaisten että aloittelijoiden on helppo käyttää niitä.
● Voidemaiset huulipunat sisältävät runsaasti kosteutta ja ne on helppo levittää. Ne ovat myös helppokäyttöisiä ja niillä on usein erityisen pehmentävä vaikutus.
● Osittain läpikuultavat huulipunat päästävät huultesi luonnollisen värin läpi ja voivat tarjota sekä kosteutta että kiiltoa. Ne ovat hyvä valinta niille, jotka haluavat luonnollisemman meikin.
● Pitkäkestoiset eli niin sanotut long lasting huulipunat pysyvät huulilla kauan, mutta niillä voi olla kuivattava vaikutus. Ne ovat täydellinen silloin, kun uuden kerroksen lisääminen päivän/illan aikana on hankalaa.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/kicks-opastaa-nain-valitset-oikean-varisen-huulipunan

Tämä artikkeli on jaettu 1 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331