Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kynsituotteet & tarvikkeet täydellisesti hoidetuille kynsille

Kauniiden ja hyvinvoivien kynsien saavuttamisen ei tarvitse olla vaikeaa. Täältä löydät tuotteet ja tarvikkeet, joilla onnistut!

Lämpötilan laskiessa ja käsien kuivuessa kynnet voivat alkaa liuskoittua. Myös geelilakkaus ja rakennekynnet voivat kuluttaa kynsiä ajan mittaan. Kun on aika siistiä kynsien ilme ja saada ne näyttämään jälleen hyvinvoivilta, prosessi voi monen mielestä tuntua ylivoimaiselta. Sen vuoksi monet käyvätkin mielellään kynsisalongissa. Upeat kynnet on kuitenkin helppo saavuttaa myös kotona. Valitsemalla oikeat tuotteet ja tarvikkeet sinun ei tarvitse pelätä epäonnistumista. Seuraavassa esittelemme kynsituotteita ja tarvikkeita, joita tarvitset hyvinvoivien ja täydellisesti hoidettujen kynsien luomiseen. Samalla kerromme, kuinka käytät niitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kynsiviila antaa kynsille kiiltoa

Kynsiviila auttaa muotoilemaan kynsistä kauniit. Säännöllinen viilaus auttaa myös vähentämään kynsien liuskoittumista. Kynsiviila on myös välttämätön väline kynsien hoidossa, sillä se antaa kynsille kiiltoa ja sileän pinnan. Kynsiviilan valinta riippuu siitä, onko sinulla geelikynnet, akryylikynnet vai omat luonnolliset kynnet. Jos sinulla on esimerkiksi akryylikynnet, sinun on käytettävä kovempipintaista kynsiviilaa. Luonnolliset kynnet voivat sen sijaan paremmin, kun käytät pehmeää kynsiviilaa.

Kynsisakset helpottavat muotoilua

Hyvät kynsisakset ovat välttämätön työkalu kauniiden kynsien muotoilemiseen. Tavallisista saksista poiketen kynsisakset on suunniteltu erityisesti kynsien täydelliseen muotoiluun. Monissa kynsisaksissa on kaareva muotoilu, joka helpottaa kynsien muotoilua ja ehkäisee kynsien halkeilua. Parhaan lopputuloksen ja tarkan leikkuutuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että kynsisaksissa on terävät ja mielellään painavat terät. Kynsisaksilla voit leikata myös kynsinauhat ja viimeistellä näin kynsien ilmeen.

Kynsiöljy vahvistaa & pehmentää

Kosteus on pehmeiden ja terveiden kynsien salaisuus! Käyttämällä säännöllisesti kynsinauhaöljyä voit heittää hyvästit hilseileville ja kuiville kynsinauhoille. Kynsinauhaöljy kosteuttaa sekä kynsinauhoja että kynsiä tehden kynsistä hyvinvoivan näköiset säännöllisesti käytettynä. Kynsiöljy tekee kynsistä myös vahvemmat ja joustavammat. Voit käyttää kynsiöljyä useita kertoja päivän aikana. Levitä kynsiin muutama tippa kynsiöljyä aina kun tuntuu siltä, että kynnet tarvitsevat kosteutta.

Kynsinauhapihdit tekevät kynsinauhoista kauniit

Terveistä kynsistä haaveilevan kylpyhuoneen must have -tarvikkeisiin kuuluvat myös kynsinauhapihdit. Kynsinauhapihdeillä voit poistaa kynsinauhan ihoa, mikä auttaa kynsiä kasvamaan nopeammin. Siistit kynsinauhat viimeistelevät manikyyrin! Muista pehmentää kynsinauhat haluamallasi öljyllä ennen niiden leikkaamista. Kaksi tehokkaasti kosteuttavaa öljyä ovat esimerkiksi avokadoöljy ja arganöljy.

Kynsikuorinta tekee kynsistä terveet ja kiiltävät

Kuorinta on nopein tapa saada sileä iho ja hehkua kasvoille – ja sama koskee kynsiäsi. Ihon tavoin kuolleet ihosolut kerääntyvät kynsinauhojen ympärille, mutta kuorimalla kuolleet ihosolut kynsistä ja kynsinauhoista saat terveemmät kynnet, jotka näyttävät kiiltävämmiltä. Kuorinnan ansiosta myös kynsilakka kestää kynsissä pidempään.

Löydä ammattimaisia kynsituotteita KICKSin verkkokaupasta

KICKSillä on laaja valikoima ammattimaisia kynsituotteita ja -tarvikkeita, joiden avulla voit hoitaa kynsiä ja tehdä niistä kauniit. Kicks.fi-sivustolta ja myymälöistämme löydät kynsisaksia, kynsilakkoja ja kynsiviiloja sekä kynsienhoitosettejä, joiden avulla saavutat salonkikynnet mukavasti kotona.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331