Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Meikkivoide ikääntyvälle iholle – KICKS auttaa sinua löytämään sopivan tuotteen!

Ihon ikääntyessä se muuttuu – hormonimuutokset, vaihdevuodet ja hidas solujen uusiutuminen tekevät ihosta kuivemman ja saa aikaan juonteita ja ryppyjä. Ikääntyvälle iholle voi ilmestyä pigmenttiläiskiä, ja monet kokevat, että iho alkaa menettää hehkuaan.

Oikean meikkivoiteen löytäminen ihotyypin, iän ja tarpeen mukaan on oma taiteen lajinsa. Meikkivoiteista on alkanut ilmestyä useita erilaisia versioita, joten valinnanvaraa riittää. Meikkivoiteen valinnassa tärkeintä on ottaa lähtökohdaksi ihon erityistarpeet. Halusitpa sitten häivyttää ihon luonnollisia ikääntymisen merkkejä, peittää pieniä epätasaisuuksia tai piristää elotonta ihoa, meiltä löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan meikkivoiteen. Annamme joitakin vinkkejä siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon ikääntyvän ihon meikkivoiteen valinnassa.

1. Kuiva iho? Kosteuta!

Iho menettää kosteuttaan iän myötä, ja monet kokevat ihonsa aiempaa kuivemmaksi ja kireämmäksi. Ihonhoitorutiinin lisäksi myös meikkivoide on päivitettävä kosteuttavilla tuotteilla. Kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, sisältävä meikkivoide sopii hienosti ikääntyvälle iholle, sillä se sitoo hyvin kosteutta.

2. Anti aging -vaikutus? Valitse ihoa hoitava meikkivoide.

Kehon ja ihon oma kollageenituotanto vähenee iän myötä. Se on yksi tekijöistä, jotka saavat juonteet näkymään. Monet meikkivoiteet sisältävät nykyisin samoja ihoa hoitavia ainesosia kuin tavalliset ikääntyvälle iholle suunnatut ihonhoitotuotteet. Esimerkiksi C-vitamiini ja A-vitamiini ovat hyvin dokumentoituja anti-age-ainesosia. Valitse ihoa hoitava meikkivoide, kun haluat saavuttaa kaksinkertaisen tehon!

3. Hienoja juonteita? Panosta kevyesti peittävään tuotteeseen.

Ikääntyvällä iholla on usein suurentuneita ihohuokosia, jotka johtuvat hormonien epätasapainosta. Ohut, kevyesti peittävä meikkivoide soveltuu muillekin kuin luonnollista meikkiä tavoitteleville. Kevyt peittävyys sopii myös ikääntyvälle iholle, sillä tuote ei keräänny helposti kasvojen juonteisiin ja huokosiin, mikä voi saada ne erottumaan paremmin.

4. Pigmenttiläiskiä? Valitse erittäin peittävä tuote.

Pigmenttiläiskiä eli maksaläiskiä alkaa yleensä ilmaantua jo 40-vuotiaana. Läiskät ovat useimmiten vaarattomia, ja niitä esiintyy pääsääntöisesti alueilla, jotka altistuvat auringolle – esimerkiksi kasvoissa ja käsissä. Aurinko vaikuttaa voimakkaasti pigmenttiläiskien muodostumiseen. Jos haluat vähentää niiden näkyvyyttä, voit valita peittävämmän meikkivoiteen. Voit myös levittää paksumpaa meikkivoidetta alueille, joilla pigmenttiläiskät erottuvat erityisen selvästi.

5. Eloton iho? Panosta hehkuun!

Kuka tahansa voi kärsiä elottomasta ihosta, josta puuttuu hehkua. Erilaiset tekijät, kuten stressi, uni ja ruokavalio, vaikuttavat merkittävästi ihon hyvinvointiin, mutta ihon hehkun katoaminen on myös yleinen ikääntymisen merkki. Panosta heleyttävään meikkivoiteeseen luodaksesi hehkuvan meikin.

Näin levität meikkivoiteen ikääntyvälle iholle

Ihotyypistä riippumatta täydellinen meikkipohja on kaiken A ja O, jotta meikkivoide näyttäisi luonnolliselta. Kun olet onnistunut löytämään itsellesi sopivan meikkivoiteen, kerromme muutamia vinkkejä siihen, miten saat meikkivoiteen näyttämään täydelliseltä. Olemme poimineet esiin parhaat vinkkimme ikääntyvän ihon meikkaamiseen!

Kosteuttava pohjustusvoide

Osta täällä

Pohjustusvoide levittyy tasoittavaksi kerrokseksi meikin alle ja häivyttää hienoja juonteita ja suurentuneita ihohuokosia – sekä helpottaa meikkivoiteen levittämistä. Pohjustusvoiteita on saatavana kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tarpeisiin. Valitse pohjustusvoide, joka kosteuttaa tai korjaa ihon punaisuutta tai sinisyyttä. Kosteuttava pohjustusvoide on ikääntyvän ihon paras ystävä.

Sopivat siveltimet

Osta täällä

Käyttämällä meikkisivellintä tai meikkisientä meikkivoiteen levittämiseen voit saada aikaan virheettömän meikin. Muista kuitenkin valita sopiva sivellin. Meikkivoidesivellin on suunniteltu erityisesti meikkivoiteen levittämiseen. Se pitää meikin paikallaan ja saa meikkivoiteen levittymään kasvoille luonnollisesti.

Levitystekniikka

Oikea levitystekniikka on tärkeää, jotta meikkivoide näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Aloita levittämällä meikkivoidetta laajoille ihoalueille, kuten poskille ja otsalle, ja etene sitten kohti kasvojen muita osia. Säädä meikkivoiteen määrää sen mukaan, kuinka peittävän lopputuloksen haluat. Kevyt peittävyys ehkäisee voiteen kertymistä hienoihin juonteisiin.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331