Miksi hiukset kannattaa pestä kylmällä vedellä? - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Miksi hiukset kannattaa pestä kylmällä vedellä?

Hiusten huuhteleminen kylmällä vedellä tekee niistä kiiltävämmät ja terveemmät. KICKSin kampaaja Hannah kertoo, miksi hiukset kannattaa pestä kylmällä vedellä.
Jaa

Kylmällä vedellä huuhtelun hyödyt

Hiusten peseminen lämpimän veden sijaan kylmällä vedellä on tunnettu kauneusniksi, joka tekee hiuksista kiiltävämmät ja pehmeämmät. KICKSin kampaaja Hannahin mukaan hiukset tuntuvat vahvemmilta, jos huuhtelet ne viileämmällä vedellä.

– Kylmä vesi sulkee hiussuomut, minkä ansiosta hiukset näyttävät sileämmiltä, vähemmän pörröisiltä ja kiiltävämmiltä. Lämmin vesi avaa hiussuomut, jolloin hiukset pystyvät vastaanottamaan paremmin hoitotuotteiden sisältämät ravinteet, mutta samalla se myös kuluttaa hiuksia. Siksi on parasta pestä hiukset lämpimällä, mutta ei liian kuumalla vedellä ja huuhdella ne sitten kylmällä vedellä.
Eikö ajatus kylmästä suihkusta tunnu houkuttelevalta? Hannah neuvoo, että hiukset kannattaa huuhdella aivan pesun lopuksi viileällä vedellä tai pestä hiukset pää alaspäin. Sinun ei siis tarvitse ottaa kylmää suihkua koko vartalolle.

Kylmän veden positiiviset vaikutukset:

 • Jos värjäät hiuksiasi, niiden pesu kylmällä vedellä voi auttaa säilyttämään värin pidempään. Lämmin vesi saa hiusten värin haalistumaan nopeammin, kun taas kylmä vesi lukitsee värin hiussuomujen sisään.
 • Kylmä vesi tekee hiuksista kiiltävämmät, sillä se sulkee hiussuomut. Kun hiusten pinta on sileämpi, ne myös heijastavat valoa paremmin.
 • Kylmä vesi tekee hiuksista vähemmän huokoiset ja pörröiset ja siten myös sileämmät.
 • Se vähentää myös hiustenlähtöä. Kylmä vesi auttaa sulkemaan hiustupet, mikä suojaa hiuksia niitä harjattaessa tai muotoiltaessa.

Tarvitsetko ammattimaisia tuotteita, jotka antavat hiuksille lisää kiiltoa, saavat hiusvärin kestämään pidempään ja vähentävät pörröisyyttä? KICKSiltä löydät shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot kaikille hiustyypeille!

Tämän hetken suosituimmat shampoot

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024