Kuiva iho kasvoissa? Näin kosteutat oikein - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Miten kasvojen kuivaa ihoa kosteutetaan oikein?

Miten kasvojen kuivaa ihoa kosteutetaan oikein?

Ihon kireyttä ja hilseilyä voi välttää tekemällä muutamia pieniä muutoksia ihonhoitorutiiniin. Opastamme, miten kasvojen ihoa kannattaa kosteuttaa!
1
Jaa

Kasvojen iho voi tuntua erityisen kuivalta tiettyinä ajanjaksoina. Etenkin talvella, kun kylmä tuuli ja kuiva ilmasto tekevät ihosta erityisen haavoittuvan. Kuivan ihotyypin iho tarvitsee jatkuvasti kosteuttavia tuotteita. Ihon kosteustasapainon palauttaminen ei kuitenkaan ole kovin vaikeaa, mutta se on tehtävä oikein! Seuraavassa esittelemme seitsemän tapaa hoitaa kuivaa kasvojen ja herkän silmänympäryksen ihoa. Lisäksi kerromme, mitä sinun ei kannata tehdä tilanteen pahentamiseksi.

Korjaa kuivaa ihoa yövoiteella

Yö on vuorokaudenaika, jolloin iho saa mahdollisuuden palautua ja korjautua. Siksi on suositeltavaa levittää kasvoille yövoidetta, joka sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia ja auttaa ihoa palauttamaan kosteustasapainon yöunien aikana. Talvella voit käyttää koostumukseltaan paksua yövoidetta. Kesäkäyttöön sopii koostumukseltaan kevyempi voide.

Käytä öljyä kosteusvarastojen täyttämiseen

Luonnollinen öljyntuotanto pitää ihon kosteana ja sileänä. Joskus se kaipaa kuitenkin hieman apua. Lisää ihonhoitorutiiniisi öljypohjainen seerumi varmistaaksesi, että kasvojen iho pysyy kosteutettuna. Kuivalle iholle soveltuvat esimerkiksi arganöljy, ruusunmarjansiemenöljy ja jojobaöljy.

Kosteuta iho ennen ihonhoitorutiinia

Kasvoja pestessä monet uskovat, että kasvojen on oltava rutikuivat, jotta seuraavat tuotteet saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Totuus on kuitenkin, että kosteahko iho on suotuisin. Kasvoveden, voiteen ja seerumin kaltaiset tuotteet imeytyvät kosteaan ihoon helpommin ja hoitavat ainesosat voidaan hyödyntää paremmin.

Kuori vähemmän

Jos ihosi on kuiva, käytä kuorivia tuotteita, kuten retinolia, happoja ja puhdistusharjoja varoen. Vaikka kuorinnalla on monia erilaisia etuja, kannattaa ihon antaa levätä, jos se tuntuu erityisen herkältä ja kuivalta. Kuorinta nimittäin rikkoo ihon suojakerrosta, jonka tehtävä on estää kosteutta pääsemästä ulos ihosta. Kuorimista ei tarvitse lopettaa kokonaan, mutta kannattaa tehdä se harvemmin.

Kasvojenhoitoa kuivalle iholle

Näin hoidat parhaiten kuivaa silmänympärysihoa

Jos kasvojen iho on kuiva, ihosi on todennäköisesti kuiva myös silmänympärysiholla. Valitettavasti se on kuitenkin alue, joka helposti laiminlyödään. Kuiva silmänympärysiho on kuitenkin yleinen ongelma ja se vaatii erityistä huolenpitoa, koska silmänympärysiho on hyvin herkkä. Tässä on kolme vinkkiä kuivan silmänympärysihon hoitamiseen.

Suojaava silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on erityisen herkkä ja lisäksi muuta ihoa ohuempi, joten se tarvitsee erityistä huolenpitoa. Ylläpidä ihon kosteutta levittämällä silmänympärysvoidetta, joka suojaa silmänympärysihoa. Pidä ainesosista silmällä esimerkiksi karbamidia ja glyseriiniä.

Kosteuttava silmänaamio

Silmänaamio levitetään silmien alle, ja se kosteuttaa tehokkaasti kuivaa silmänympärysihoa. Silmänaamiota on saatavana sekä tuubeissa että eye patches -naamioina – valinta on sinun! Panosta kosteutta sitovaa hyaluronihappoa tai kosteuttavaa öljyä sisältävään silmänaamioon.

Öljypohjainen silmänympärysseerumi

Öljyt ovat yksi ihon luonnollisista voiteluaineista. Jos ihosi on kuiva, kannattaa valita seerumi, joka sisältää kosteutta sitovia ainesosia ja jonkinlaista öljyä. Yhdessä nämä ainesosat kosteuttavat silmänympärysihoa pitkäkestoisesti.

Silmänympärysvoiteet & silmänaamiot

1
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024