Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Oletko raskaana tai imetätkö? Näin hoidat ihoasi

Oletko raskaana tai imetätkö? Silloin on hyvä pitää mielessä muutama ihonhoitoon liittyvä asia. KICKS kertoo, mitkä tuotteet toimivat ja mitä tulee välttää. Lisäksi suosittelemme tuotteita, jotka täydentävät ihonhoitorutiinisi.

Ihonhoitorutiini muuttuu läpi elämän ja myös vuodenajan mukaan. Tämä pätee myös silloin, kun kehossa tapahtuu suuria muutoksia, kuten raskauden aikana. Ihonhoitorutiini on siis mukautettava ihosi kulloisiinkin tarpeisiin. Juuri raskauden aikana ihosi on erityisen herkkä, ja ihonhoidossa on parasta välttää muutamia ainesosia. KICKS kertoo, miten sinun kannattaa muuttaa ihonhoitorutiiniasi raskauden aikana ja mitä ainesosia ei pidä käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Vältä näitä raskauden aikana

Retinoli

Retinoli on arvostettu ihonhoidon ainesosa, jota monet rakastavat. Sillä on tieteellisesti todistettu myönteinen vaikutus moniin yleisiin iho-ongelmiin, kuten pigmenttimuutoksiin, juonteisiin ja akneen. Raskauden aikana retinoli on valitettavasti ainesosa, jota lääkäreiden ja dermatologien mukaan pitäisi välttää.

Salisyylihappo

BHA-happo, jota kutsutaan myös salisyylihapoksi, on suosittu ainesosa ihonhoidossa, mutta sitä tulee välttää raskauden aikana. Ainesosalla on tulehduksia hillitsevä vaikutus, ja sitä käytetään pääasiassa akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetuissa tuotteissa. Raskauden aikana on oltava varovainen kaikkien happojen kanssa ja erityisesti BHA:n kanssa. Valitse sen sijaan entsyymikuorinta tai rakeita sisältävä kuorinta. Vältä kuitenkin rakeita sisältävää kuorintaa, jos sinulla on herkkä iho, ruusufinni, ihottuma tai akne.

Hajusteet

Kun imetät tai olet raskaana, hajusteettomat tuotteet ovat hyvä valinta. Tämä siksi, että ihosi on tavallista herkempi, mutta myös siksi, että tuoksut voivat olla ikäviä raskaana olevalle. Tämä ohje pätee myös vauvasi ollessa vastasyntynyt ja silloin, kun hän on lähellä ihoasi ensimmäisten kuukausien aikana – kun esimerkiksi imetät. Osoitteesta kicks.fi löydät hajusteettomia kauneustuotteita sekä ihon- että hiustenhoitoon.

Nämä tuotteet viimeistelevät ihonhoitorutiinisi

Loistaako raskausajan hehku poissaolollaan? Riippumatta siitä, onko ihosi muuttunut paremmaksi vai huonommaksi, se ansaitsee ylimääräistä rakkautta raskauden aikana. Hemmottele itseäsi lisäämällä ihonhoitorutiiniisi nämä ihonhoitosuosikit.

Aurinkosuojakerroin

Pigmenttimuutokset ja jopa melasma (yksi pigmenttimuutosten muoto) ovat yleisiä raskauden aikana, ja ne johtuvat kehon hormonaalisista muutoksista. Pigmenttimuutokset laukaisee UV-säteily, minkä takia aurinkosuojakerroin on erityisen tärkeä. Valitse korkea suojakerroin sekä kasvoille että vartalolle välttääksesi pigmenttiläiskät.

Hellävarainen puhdistus

Ihon hellävaraisesti puhdistava puhdistusaine on täydellinen valinta tulevalle äidille. Valitse mieto puhdistusaine, joka sisältää esimerkiksi kosteuttavaa pantenolia tai rauhoittavaa allantoiinia.

Kosteuttavat tuotteet

Ihosi on normaalia kuivempi imetyksen aikana ja jossain määrin myös raskauden aikana. Siksi ihonhoitorutiinin kaikissa vaiheissa kannattaa käyttää tuotteita, jotka kosteuttavat mahdollisimman paljon. Panosta seerumeihin, voiteisiin ja kasvonaamioihin, jotka sisältävät kosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, skvalaania tai glyseriiniä, jotta iho pysyy hyvässä kunnossa. Ja muista juoda paljon vettä!

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti