Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Pantenoli – huippukosteuttaja iholle & hiuksille

Ihonhoitotuotteissa on erilaisia kosteuttavia ainesosia. Hyaluronihappo on yksi kauneusmaailman puhutuimmista kosteutta lisäävistä ainesosista, ja se on saanut paljon huomiota viime vuosina – mutta oletko kuullut pantenolista? Se ei ole trendiainesosa, mutta se on todella tehokas kosteuttaja ja ihon suojamuurin vahvistaja. Kerromme tässä, mitä sinun tulee tietää tästä hieman tuntemattomasta huippukosteuttajasta!

Mitä pantenoli on?

Pantenoli on eräs B5-provitamiinin muoto. Tätä vitamiinia löytyy luonnostaan monista elintarvikkeista, ja sillä on tärkeä tehtävä kehossamme – ja sitä löytyy luonnostaan myös ihostamme. Kun vitamiinia levitetään iholle esimerkiksi ihovoiteena, se muuttuu pantenolihapoksi, jolla on useita erilaisia ihoa parantavia ominaisuuksia.

Mitä hyötyä pantenolin käytöstä on?

Pantenolia käytetään useissa ihonhoitotuotteissa, ja sen tiedetään rauhoittavan, kosteuttavan ja korjaavan ihoa. Siksi tätä ainetta on erityisen hyvä käyttää, jos sinulla on kuiva ja heikentynyt iho. Pantenoli ei ainoastaan sido kosteutta ihossa, vaan se myös pehmentää ihon pintaa ja toimii siksi erinomaisesti kuivan ihon hoidossa. Pantenolia löytyy myös useista muista kauneustuotteista, ja sillä on samat kosteuttavat ja vahvistavat ominaisuudet.

Kuka voi käyttää pantenolia?

Pantenoli on kosteuttava ja tulehdusta ehkäisevä ainesosa, joten sitä voivat käyttää kaikki ihotyypit, jotka kaipaavat lisäkosteutta – mutta erityisesti ne, joilla on kuiva tai ärtynyt iho.

Pantenoli voiteessa

Pantenoli on erityisen yleinen voidetuotteissa kosteuttavien ja ihon suojamuuria vahvistavien ominaisuuksiensa vuoksi. Jos haluat antaa ihollesi todellista kosteutta, voit käyttää ihovoidetta, joka sisältää sekä pantenolia että hyaluronihappoa. Nämä kaksi ainesosaa tehostavat toisiaan ja antavat ihollesi maksimaalisen kosteutuksen.

Pantenoli suihkeessa

Etsitkö kosteuttavaa suihketta, joka kohottaa ihoasi pitkiksi päiviksi tietokoneen ääressä? Silloin pantenolia sisältävä kosteussumu on erinomainen vaihtoehto. Pantenolia sisältävä suihke myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vahvistaa ihon suojatoimintoa, mikä johtaa pitkällä aikavälillä terveempään ihoon.

Pantenoli hiuksissa

Tätä superainesosaa ei ole vain ihonhoitotuotteissa, vaan sitä käytetään laajalti myös hiusten hoidossa. Pantenolilla on samanlainen vaikutus hiuksiin kuin ihoon. Ainesosa tekee hiuksistasi pehmeämmät ja kiiltävämmät. Mitä tuotteita kannattaa etsiä, jos haluat pehmentää kuivia hiuksia? Sileiden hiusten hoidossa kannattaa panostaa pääasiassa naamioihin ja hiuksiin jätettävään hoitoaineeseen – juuri näistä hiustuotteista löytyy yleensä pantenolia.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331