Suolavesisuihkeen hyödyt – KICKS selittää - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Suolavesisuihkeen hyödyt – KICKS selittää

Suolavesisuihkeella on monia hyviä ominaisuuksia ja se voi tehdä ihmeitä hiuksillesi. Mutta miten suolavesisuihke eroaa muista hiustuotteista ja miten sitä käytetään? KICKS neuvoo.
Jaa

Mikä on suolavesisuihke?

Suolavesisuihke on muotoilutuote, jota käytät, kun haluat hiuksiisi eräänlaista karheutta. Suihke tuuheuttaa ja antaa tekstuuria, mikä helpottaa hiusten muotoilua. Muutaman ruiskauksen jälkeen hiukset tuntuvat samalta kuin ne tuntuvat suolavedessä uimisen jälkeen. 

Miten suolavesisuihketta käytetään?

Kuivissa, märissä tai kosteissa hiuksissa – suolavesisuihketta voidaan käyttää eri tavoin. Voit käyttää sitä tuuheuttavana tuotteena, kun föönaat hiuksiasi tai kun haluat korostaa laineitasi ja luonnollisia kiharoitasi. Jos haluat antaa kuiville hiuksille enemmän tekstuuria ilman, että hiuksista tulee liian kovat, suolavesisuihke on täydellinen vaihtoehto.

Suolavesisuihke – 5 vinkkiä!

 • Kun suihkutat, älä pidä pulloa liian lähellä hiuksia. Tällöin tuote leviää paremmin, eikä tuotetta kasaannu liiaksi yhteen paikkaan.
 • Suolavesisuihke sopii käytettäväksi kaikenlaisissa hiuksissa. Muista kuitenkin annostella tuotetta sopiva määrä, jotta et suihkuta liikaa esimerkiksi ohuisiin ja lyhyisiin hiuksiin.
 • Haluatko tuuheutta juuresta latvoihin? Suihkuta suolavesisuihketta hiuksiin ennen föönausta.
 • Kampauksen teko kannattaa aloittaa suihkuttamalla hiuksiin suolavesisuihketta. Hiuksista tulee karheammat ja helpommin muotoiltavat – ja hiuspinnit ja muut hiustarvikkeet tarttuvat paremmin.
 • Muista olla yliannostelematta suolavesisuihketta. Hiukset voivat kuivua, heikentyä ja tuntua pörröisiltä.

Suosituimmat suolavesisuihkeet

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024