Tämän vuoksi hyaluronihappo on hyväksi hiuksillesi! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
Tämän vuoksi hyaluronihappoa kannattaa käyttää hiuksiin

Tämän vuoksi hyaluronihappoa kannattaa käyttää hiuksiin

Olet varmasti levittänyt hyaluronihappoa kasvoillesi kerran jos toisenkin, mutta tiesitkö, että tämä perinteinen ihonhoitotuotteen ainesosa on hyvä myös hiuksillesi ja päänahallesi? KICKS kertoo sinulle kaiken hiuksille ja hiuspohjaan tarkoitetusta hyaluronihaposta!
Jaa

Mitä hyaluronihappo oikeastaan on?

Hyaluronihappo ei ole nimestään huolimatta happo, vaan aine, jota löytyy luonnollisesti ihosta ja kehosta, jossa sen tehtävänä on muun muassa sitoa vettä. Hyaluronihappo on oikeastaan kosteutuksen supersankari, koska tämä pieni molekyyli voi sitoa lähes 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Hyaluronihappo toimii myös kosteuttavana ja iskuja vaimentavana voiteluaineena ihon elastisten kuitujen kuten nivelten, hermojen, hiusten ja silmien välillä. Hyaluronihappo auttaa lisäksi ihoa ylläpitämään hyvää kosteustasapainoa, häivyttää ryppyjä ja juonteita ja auttaa haavoja paranemaan nopeammin. Ja tässä on vain muutama esimerkki hapon ominaisuuksista. Jos ihossa on liian vähän hyaluronihappoa, ihosi voi tuntua kuivalta ja kireältä ja vähemmän kimmoisalta. Kuivuneet hiukset tuntuvat usein karkeilta ja elottomilta, kun taas kuivunut päänahka voi sekä kutista että hilseillä.

Miksi minun pitäisi käyttää hyaluronihappoa hiuksiini?

Aivan kuten kasvosi ja vartalosi voivat hyvin saadessaan lisää kosteutusta, hiuksesi ja päänahkasi voivat myös paremmin, jos ne eivät ole kuivat, kuluneet ja hilseilevät. Varmaankin tiesit jo, että hyaluronihappo kosteuttaa ihoasi ja auttaa kosteutta pysymään, mutta tiesitkö, että nämä hienot ominaisuudet toimivat hyvin myös hiuksissasi? Itse asiassa useat perinteiset ihonhoitoaineet, ennen kaikkea hyaluronihappo, voivat antaa hiuksillesi yhtä paljon hyötyä kuin ihollesi. Hyaluronihappo ei vain kosteuta hiuksiasi ja hillitse pörröisyyttä, vaan se auttaa myös hiuksia löytämään hyvän proteiinien ja lipidien välisen tasapainon, mikä on tärkeää kauniille ja hyvinvoiville hiuksille. Hyaluronihapolla voi olla myös hieman volyymia tuova vaikutus hiuksiin sekä hyvää tekevä ja pehmittävä vaikutus karkeisiin hiuksiin. Jos haluat kiiltävämmät ja pehmeämmät hiukset, jotka sekä tuntuvat että näyttävät terveemmiltä, hyaluronihappo on siis ainesosa, jota kannattaa etsiä hiustenhoitotuotehyllyltä.

Miksi minun pitäisi käyttää hyaluronihappoa hiuspohjaani?

Monet meistä ovat tarkkoja siitä, että levittävät kasvoille säännöllisesti kosteuttavia tuotteita, mutta huolehditko yhtä tarkkaan päänahastasi ja hiuksistasi? Ehkä et. Jos asiaa pohtii tarkemmin, päänahan iho on itse asiassa kasvojen ihon jatke ja, aivan kuten kasvosi, päänahka voi paremmin, jos sitä kosteutetaan säännöllisesti. Hyaluronihappo auttaa kosteuttamaan päänahkaasi ja estää sitä kuivumasta, kiristämästä ja kutisemasta. Jos päänahkasi on kosteutettu ja tasapainossa, se toimii vielä paremmin, mikä tekee hiuksista kauniimmat ja hyvinvoivat.

Sopiiko hyaluronihappo kaikille hiustyypeille?

Kyllä, kaikki hiustyypit hyötyvät ylimääräisestä rakkaudesta ja huolenpidosta kosteutuksen muodossa – ja säännöllisesti. Jos sinulla on kuivat, kuluneet tai pörröiset hiukset, tai herkkä ja kutiava päänahka, hyaluronihappoa sisältävät hiustenhoitotuotteet ovat erityisen hyvä valinta, koska ainesosalla on sekä kosteuttavia että tasapainottavia ominaisuuksia. Koska hyaluronihappoa on jo luonnostaan kehossasi, et voi levittää liikaa tätä ainesosaa, päinvastoin, sekä hiuksesi että päänahkasi imevät kosteuttavia ominaisuuksia ja molemmat tuntuvat ja näyttävät paremmilta. Pelkäätkö, että hiuksesi tulevat rasvaisiksi tai tuntuvat likaisilta liian aikaisin? Riski on nolla. Siksi voit käyttää hyaluronihappoa sisältäviä hiustenhoitotuotteita sekä hiusten pesussa että muotoilussa. Yhteenveto! Jos haluat kosteutetun, tasapainoisen päänahan ja pehmeät ja hyvinvoivat hiukset, hyaluronihappo on ainesosa, joka on yhtä tärkeä hiustenhoitorutiinissasi kuin ihonhoitorutiinissasi.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331