Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

The Extras - ihonhoitoa sinulle, joka haluat näkyviä tuloksia

Kun haluat panostaa hieman ylimääräistä ihonhoitorutiiniin, kannattaa käyttää aktiivisia ainesosia sisältäviä tuotteita. Se antaa sinulle enemmän - ja näkyvämpiä - tuloksia. Sinulle, joka haluat viedä ihonhoitosi seuraavalle tasolle, seerumi on tärkein rakennuspalikka. Seerumin avulla voit räätälöidä ihonhoitorutiinisi sen mukaan, millaisia tuloksia haluat saada aikaan. Jos haluat monenlaisia tuloksia, voit vaihdella eri seerumeita, esimerkiksi käyttää erilaisia päivällä ja yöllä, eri päivinä tai useita erilaisia samaan aikaan kerroksittain. Jos täydennät hoidon kasvovedellä, kasvonaamiolla, kuorinnalla ja syväpuhdistusharjalla, saat seerumilla parhaan vaikutuksen, sillä nämä tuotteet varmistavat, että iho pystyy imemään seerumin vaikuttavat ainesosat parhaalla mahdollisella tavalla.

SEERUMI Ihonhoitorutiiniisi sopivalla seerumilla voi olla suuri merkitys ihollesi. Seerumi sisältää aktiivisia ainesosia, jotka menevät syvemmälle ihoon ja antavat siten paremman vaikutuksen kuin jos käyttäisit vain päivä- ja yövoidetta. Valitse seerumi sen mukaan, mitä kaipaat ihollesi - kosteus, hohto, kiinteys ja rauhoittava vaikutus ovat useimpien seerumia käyttävien toivelistalla.

KASVOVESI Tätä tuotetta kutsutaan usein myös toneriksi, joka on sen englanninkielinen nimi. Kasvovesi palauttaa ihon luonnollisen pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja poistaa lian ja meikin jäännökset, joita on saattanut vielä jäädä iholle. Kasvovesi myös valmistelee ihoa ihonhoitorutiinin seuraaviin vaiheisiin, ja se sisältää usein myös erilaisia tehostavia aktiivisia ainesosia. Jos sinulla on kuiva iho, valitse kosteuttava kasvovesi, ja jos sinulla on rasvainen iho, valitse kasvovesi, joka tasapainottaa ihon talintuotantoa ja syväpuhdistaa huokoset. Kypsälle iholle on saatavilla väriaineita, jotka ovat erityisen tehokkaita pigmenttiläiskiä, hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE Silmänympärysiho on sekä ohuempi että herkempi kuin muu iho. Sen vuoksi silmänympärysiho tarvitsee erityishoitoa. Silmänympärysvoiteet onkin kehitetty erityisesti huolehtimaan silmänympärysihosta oikealla tavalla. Kuten muidenkin ihonhoitotuotteiden kanssa, voit käyttää juuri omien tarpeidesi mukaista silmänympärysvoidetta. Jos silmänympärysihosi tuntuu usein hilseilevältä ja kuivalta, kosteuttavia ainesosia sisältävä voide on täydellinen valinta. Yli 50-vuotiaiden, joille on alkanut muodostua hienoja juonteita silmäkulmiin, kannattaa valita antiage-ominaisuuksia sisältävä silmänympärysvoide. On myös silmänympärysvoiteita, jotka ehkäisevät erityisesti tummia silmänalusia ja pusseja.

KASVONAAMIO Viime vuosina kasvonaamiosta on tullut todellinen supertähti ihonhoitorutiinissa. Kasvonaamioiden avulla voit antaa ihollesi tehostehoitoa riippumatta siitä haluatko lisätä ylimääräistä kosteutta, saada perusteellisen syväpuhdistuksen vai kiinteyttää ja lisää säteilyä iholle. Kasvonaamioista on saatavilla erilaisissa koostumuksia ja muunnelmia - riippuen haluamastasi vaikutuksesta, ja niitä voi käyttää pikakorjauksena ennen juhlailtaa tai aamukokousta tai säännöllisesti ihonhoitorutiinissasi pitkäkestoisemman tuloksen saavuttamiseksi.

KASVOKUORINTA Kun haluat poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta ja puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia, tarvitset kasvokuorinnan. Kuorimalla ihoa 1-2 kertaa viikossa varmistat, että korostat ihosi luonnollista kiiltoa ja että muut ihonhoitotuotteet imeytyvät kunnolla, kun kuolleet ihosolut eivät ole esteenä. Kuorintaa valittaessa on tärkeää lähteä liikkeelle ihotyypistäsi ja siitä, kuinka paljon ihosi sietää. Jos sinulla on erityisen herkkä iho, savipohjainen kuorinta voi olla hyvä vaihtoehto, kun taas rasvainen ja epäpuhdas iho reagoi hyvin BHA-happoa sisältäviin tuotteisiin.

PUHDISTUSHARJAT Toistamme tätä usein, mutta sitä ei voi korostaa liikaa - puhdistaminen on yksi tärkeimmistä vaiheista ihonhoitorutiinissasi. Kun haluat varmistaa, että ihosi saa parhaan puhdistuksen, puhdistusharja on täydellinen ja tehokas työkalu. Puhdistusharja poistaa sekä meikin että päivän aikana käyttämäsi ihonhoitotuotteet hellävaraisesti ja valmistelee ihon iltarutiinia varten. Puhdistusharja poistaa kuolleet ihosolut, puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset meikin jäämistä ja poistaa suuren osan päivän aikana iholle kertyneestä liasta. Voit valita puhdistusharjan ihotyyppisi mukaan – saatavana on harjoja sekä normaalille että herkälle iholle.

Beauty tests

Näytä lisää
Go all in on your skin
Löydä itsellesi sopiva seerumi
Time for toner
Lisää hemmottelua silmille

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331