Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

CHRISTMAS CALENDAR! -50% joka päivä jouluun asti! Katso kaikki luukut täältä.

The Basics - ihonhoitoa, jota kaikki tarvitsevat

Jos kaipaat nopeaa ja minimaalista ihonhoitorutiinia, sinun tulee keskittyä puhdistukseen ja kosteutukseen. Käytätpä meikkiä tai et, sinun on pestävä pois iholle päivän aikana kertynyt lika, jotta iho pysyy raikkaana ja terveenä. Sitten sinun pitää kosteuttaa iho päivä- tai yövoiteella, joka auttaa säilyttämään ja tasapainottamaan ihon luonnollista kosteustasoa ja rasvantuotantoa.

PUHDISTAMINEN Tämä on yksi tärkeimmistä vaiheista ihonhoitorutiinissa ja terveen ihon perusta. Jos et puhdista ihoa meikkijäämistä, rasvasta ja liasta, huokoset tukkeutuvat, mikä voi johtaa epäpuhtauksiin ja ärsyyntymiseen. Lisäksi kuolleiden ihosolujen kerääntyessä iholle, sen pinta menettää luonnollisen hehkunsa. Hyvin puhdistettu iho tehostaa myös muuta ihonhoitoa, koska se auttaa edistää hoitavien aineiden imeytymistä.

Valitse puhdistusaine ihotyyppisi mukaan. Jos käytät myös meikki- ja ihonhoitotuotteita, joissa on aurinkosuoja, on erityisen tärkeää puhdistaa iho kunnolla, jotta iholle ei jää jäämiä. Silloin tarvitaan kaksivaiheinen puhdistus, jossa poistat ensin meikin ja aurinkosuojan öljypohjaisen puhdistusaineen avulla. Levitä seuraavassa vaiheessa vesipohjaista puhdistusainetta, joka poistaa hien ja lian. 

PÄIVÄVOIDE Päivävoiteen päätehtävänä on kosteutuksen ja pehmentämisen lisäksi suojata ja vahvistaa ihon suojakerrosta. Päivävoiteen valinta riippuu ihotyypistäsi, mutta kaikille ihotyypeille on yhteistä, että ne tarvitsevat kosteutta eri muodoissa pysyäkseen hyvässä kunnossa. Jos valitset päivävoiteen, joka sisältää aurinkosuojaa, ihonhoitorutiinisi lyhenee, koska sinun ei tarvitse täydentää sitä erityisellä aurinkosuojavoiteella. Muista kuitenkin, että aurinkosuoja on välttämätön suojaamaan ihoasi auringon aiheuttamilta vaurioilta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

YÖVOIDE Koska ihollasi on täysin erilaiset tarpeet hereillä ollessasi kuin nukkuessasi, se tarvitsee erilaisia tuotteita aamulla ja illalla. Päivävoide keskittyy ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen, kun taas yövoide korjaa ihoasi. On tärkeää valita yövoide ihotyyppisi ja haluamasi vaikutuksen mukaan. Tarjolla on muun muassa yövoiteita, jotka rauhoittavat stressaantunutta ja reaktiivista ihoa, toiset palauttavat kuivuneen ihon kosteustasoa. Joillakin suosituimmista yövoiteista on myös ikääntymistä estävä vaikutus, ja ne auttavat kiinteyttämään ja aktivoimaan ihon solujen uusiutumista.

Beauty tests

Näytä lisää
Come clean: mikä kasvojenpuhdistustuote sopii sinulle?
Dreamy day creams
Go all in on your skin
Löydä päivärutiinisi

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331