Apua! Miten hoidan erittäin kuivia hiuksiani? - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain tänään! –20% yli 60 euron ostoksista koodilla JUNE20. Voimassa jäsenille ja jäseneksi liittyville, ainoastaan verkkokaupassa.

Apua! Miten hoidan erittäin kuivia hiuksiani?

Apua! Miten hoidan erittäin kuivia hiuksiani?

Karheat ja pörröiset hiukset – kun hiukset eivät näytä parhaita puoliaan, KICKS kertoo ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla saat taas pehmeät suortuvat. Tässä on syväkosteuttavia tuotteita.
2
Jaa

Jo pelkkä pesu voi kuivattaa hiuksiasi, jos et käytä oikeita tuotteita. Myös auringon polttavat säteet ja kylmät pakkaset vievät hiuksista kosteutta. Jos vaalennat tai värjäät hiuksiasi, ne muuttuvat huokoisemmiksi. Siten kosteus ei jää hiuksiin yhtä helposti kuin jos hiukset olisivat kiinni (pienempi huokoisuus).

Hiusöljy pehmentää kuivia hiuksia

Hiusöljyllä on mahtava vaikutus kuiviin hiuksiin. Hiero öljyä hiusten pituuksiin, mutta vältä hiuspohjaa. Anna hiustesi imeä itseensä kosteuttavat ainesosat. Hiusöljy tekee hiuksista jälleen kiiltävät ja pehmeät. Se on todellinen tehohoito kuiville hiuksille. Arganöljy, jojobaöljy ja sheaöljy ovat kolme esimerkkiä öljyistä, jotka kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti.

Valitse kuiville hiuksille sopiva shampoo

Shampoo voi olla todellinen kosteusvaras, jos et valitse sitä oikein. Tuuheuttavalla shampoolla voi esimerkiksi olla taipumus kuivattaa hiuksia, mikä on helppo ratkaista valitsemalla tuote, joka myös kosteuttaa. Kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo kosteuttaa hiuksia ja puhdistaa hellävaraisesti, jotta hiuspohja ei kuivuisi.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine = pika-apu haaroittuneille latvoille

Hiuksiin jätettävä hoitoaine on täydellinen valinta, kun latvat kaipaavat kosteutusta. Mikä parasta, sinun ei tarvitse huuhdella sitä pois, joten voit jättää hoitoaineen hiusnaamioksi. Käytä tuotetta silloin, kun hiukset tuntuvat erityisen haurailta tai kun tarvitset pika-apua. Se on todellinen ystäväsi ennen illan juhlia tai muuta tilaisuutta, jossa haluat näyttää parhaat puolesi. Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita on saatavana sekä voiteena että suihkeena. Jos hiuksesi ovat ohuet, valitse koostumukseltaan kevyt hoitoaine, joka ei latista hiuksia.

Pehmennä pörröiset hiukset hiusnaamiolla

Varma merkki siitä, että hiuksesi ovat erittäin kuivat, on se, että ne harottavat joka suuntaan. Sähköiset hiukset ovat tavalliset talvikuukausina, kun kylmyys tarttuu hiuksiin ja tekee niistä tavallista hauraammat. Kosteuttava hiusnaamio on välttämätön hiustenhoitorutiini, jos sinulla on kuivat hiukset. Säännöllisesti käytettynä se antaa kestäviä tuloksia.

Suojakerroin ehkäisee kosteuden menetystä

Kun olet viettänyt muutaman tunnin paahtavassa auringossa, iho voi tuntua karhealta – samoin hiuksesi. Aurinkoiset päivät eivät nimittäin vain kuluta ihoa, vaan myös hiuksia. Hiuksia on tärkeä suojata haitallisilta UV-säteiltä, jos haluat ehkäistä kosteuden menetystä. Käytä hoitavaa hiustuotetta, joka sisältää korkean aurinkosuojakertoimen ja suojaa hiuksia tehokkaasti.

Pese hiukset harvemmin

Jos hiukset tuntuvat kuivilta, vaikka olet päivittänyt hiustenhoitorutiinisi uusilla kosteuttavilla suosikkituotteilla, kannattaa ehkä tarkistaa, kuinka usein peset ne. Liiallinen pesu nimittäin kuivattaa hiuspohjaa, samoin kuin hiuksia. Pesemällä hiukset harvemmin hiuspohjan luonnolliset öljyt pääsevät voitelemaan pituuksia pesujen välillä. Kuinka usein on harvemmin? Se riippuu hiustyypistäsi. Esimerkiksi ohuet hiukset on pestävä useammin kuin paksut.

Bonus: Haluatko pehmentää kuivia hiuksia nopeasti? Levitä hiusnaamiota illalla ja antaa sen vaikuttaa yön yli.

Hiustenhoitoa kuiville hiuksille

2
Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024