Näin teet huulten countouring - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Huulten contouring – näin onnistut

Jos haluat huultesi näyttävän täyteläisemmiltä, contouring eli huulten muotoilu niiden ääriviivoja korostamalla antaa niille kauniin muodon. Lue KICKSin kattavasta oppaasta ohjeet vaihe vaiheelta, joiden avulla onnistut huulten muotoilussa!
Jaa

Mitä on contouring?

Contouring on meikkaustekniikka ja meikkitrendi, johon kuuluu tiettyjen kasvojen osien korostaminen tai häivyttäminen ja joidenkin piirteiden esiin tuominen tai peittäminen. Se tehdään meikkisävyillä, jotka ovat selvästi tummempia tai vaaleampia kuin oma luonnollinen ihonvärisi. Kokeilemalla sitä, miten valo ja varjot toimivat kasvoillasi, voit tuoda esiin täysin uusia kasvojen ääriviivoja ja muotoja, mistä myös tämän tekniikan nimi ”contouring” kertoo. Voit käyttää muotoiluun sekä jauhe- että voidepohjaisia meikkituotteita, kuten meikkivoidetta, aurinkopuuteria, korostuskynää tai luomivärejä, jotka levitetään kasvoille ja joiden sävyt sekoitetaan tämän jälkeen meikkisiveltimillä tai meikkiharjoilla.

Mitä lip contouring eli huulten muotoilu tarkoittaa?

Samoin kuin kasvojen contouring-muotoilussa voit käyttää tummia ja vaaleita sävyjä loihtiaksesi huulillesi uuden muodon. Huulituotteiden avulla voit helposti korostaa sekä huuliesi muotojen ulottuvuuksia että ääriviivoja ja luoda siten illuusion hieman täyteläisemmistä ja pulleammista huulista. Miten se tehdään? Kun levität tummempaa sävyä huulten ympärille ja vaaleampaa sävyä huulten keskelle, ne näyttävät täyteläisemmiltä. Kaikki mitä tarvitset huultesi muotoiluun ovat pohjustusvoide, huultenrajauskynä ja huulikynä, huulipuna, huulikiilto, korostuskynä ja peiteaine. Nyt olet valmis luomaan kauniit ja täyteläiset huulet!

Ohjeet askel askeleelta: Näin teet huuli-contourin!

Aloita meikkaus aina siten, että huulesi ovat puhdistetut, pehmeät ja hyvin kosteutetut. Jos huulet tuntuvat kuivilta ja karheilta, kuori ne varovasti huultenkuorintavoiteella tai pehmeällä froteepyyhkeellä. Levitä sitten huulille väritöntä huulivoidetta.

 • Vaihe 1: Aloita meikkivoiteella
 • Vaihe 2: Täytä huultesi ääriviivat
 • Vaihe 3: Sävytä!
 • Vaihe 4: Levitä huulipunaa koko huulille
 • Vaihe 5: Huulipuna numero 2!
 • Vaihe 6: Lisää highlighteria

Vaihe 1: Aloita meikkivoiteella

Aloita levittämällä meikkivoide huulille meikkisiveltimen tai meikkisienen avulla. Se sekä tasoittaa huultesi sävyn että luo tasaisen pohjan muille huulituotteillesi, jotta ne kiinnittyvät paremmin ja kestävät siten pidempään.

Vaihe 2: Täytä huultesi ääriviivat

Piirrä huultenrajauskynän avulla risti amorinkaareen ja alas kohti ylähuulen keskiosaa. Näin amorinkaaresi saa tarkemman ja kauniimman muodon. Huultenrajauskynän tulisi olla hieman tummempi kuin luonnollinen huulivärisi. Täytä sitten huulten ääriviivat samalla huultenrajauskynällä. Voit myötäillä mahdollisimman paljon omaa luonnollista huultesi rajaa tai piirtää rajauksen aivan sen ulkopuolelle. Tee rajauksesta sellainen, että huulten muoto on tasainen ja symmetrinen.

Vaihe 3: Sävytä!

Varmista, että ylähuulen ulkolinja vastaa alahuulen ulkolinjaa sekä oikealla että vasemmalla puolella. Huultenrajaus on piirrettävä koko suun ympärille huultenrajauskynällä. Sävytä sitten huulet huultenrajauskynällä lisäämällä väriä huulten keskelle. Värin tulee näyttää vähemmän voimakkaalta lähempänä suun keskustaa. Jätä pieni osa huulista täysin ilman väriä. Tee sama sekä ylähuulelle että alahuulelle.

Vaihe 4: Levitä huulipunaa koko huulille

Levitä tämän jälkeen huulillesi kauttaaltaan huulipunaa, joka on hieman omien luonnollisten huultesi väriä ja sävyä tummempi mutta vastaa silti niiden väriä ja sävyä.

Vaihe 5: Huulipuna numero 2!

Tämän jälkeen on aika levittää toisenväristä huulipunaa, joka on hieman vaaleampi kuin huulikynä ja ensimmäinen huulipuna, mutta sopii silti hyvin muihin sävyihin. Levitä toinen huulipuna tuputtamalla tai painamalla sitä kevyesti huulten keskelle, myös kohtaan, johon huultenrajauskynän väri loppuu ja jossa huulilla ei ole lainkaan väriä. Sekoita sävyt sitten luodaksesi illuusion täyteläisistä huulista. Jos haluat, voit korvata vaaleamman huulipunan värittömällä huulikiillolla, joka ei jätä huulia liian tahmeiksi.

Vaihe 6: Lisää highlighteria

Levitä vähän highlighteria amorinkaaren yläpuolelle, jotta se saa syvyyttä ja enemmän muotoa. Viimeistele meikki levittämällä hieman peiteainetta alahuulen alla. Voit valita voidemaisen peiteaineen, joka on hieman tummempi kuin ihonvärisi, ja levittää sen iholle ohuella meikkisiveltimellä. Se saa myös alahuulesi näyttämään täyteläisemmältä.

Jaa

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331