Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Itseruskettavat - opastamme vaihe vaiheelta

Ota varaslähtö rusketukseen ja loihdi kasvoillesi kaunis päivettynyt look itseruskettavalla tuotteella. KICKS neuvoo, miten sen teet!

Itseruskettavat tuotteet kasvoille

1. VALITSE IHOTYYPILLESI SOPIVA TUOTE

Ihotyyppi, ihon sävy ja haluttu lopputulos määräävät, millainen itseruskettava on sopivin. Rasvoittuvalle iholle paras lopputulos syntyy öljyttömällä itseruskettavalla vaahdolla tai geelillä. Kuivemmalle ihotyypille sopivat voide- ja öljykoostumukset, jotka kosteuttavat ihoa ja antavat varmemmin tasaisen värin. Helppo tapa varmistaa tuotteen sopivuus iholle on lisätä itseruskettavia tippoja päivä- tai yövoiteeseen. Valitse nopeasti toimiva tuote, kun haluat tummemman sävyn kerralla. Mikäli tavoitteena on kevyt päivetys, asteittain ruskettava koostumus on oikea valinta.

2. KUORI & KOSTEUTA IHO KUNTOON

Osta kuorinta

Puhdista ja kosteuta iho huolella ennen itseruskettavan
käyttöä, jotta saat tasaisen ja kestävän lopputuloksen. Käytä kuorintaa, jotta saat poistettua ihon pinnalta kuollutta solukkoa ja karheuden. Levitä sen jälkeen kasvoille kosteusvoide, tarvittaessa
kosteuttava naamio. Kun ihosi on sileä ja pehmeä, tulee myös fuskurusketuksesta tasainen.

3. LEVITÄ OIKEIN

Levitä itseruskettava tuote kostealle iholle puhdistuksen tai kosteusvoiteen jälkeen. Rasvoittuvalle iholle kosteusvoide ei ole välttämätön, itseruskettava kosteuttaa ihoa riittävästi. Kun ihosi on kostea, tuote levittyy tasaisemmin eikä tartu kuiviin kohtiin, kuten kulmakarvoihin, ja aiheuta kirjavuutta. Aloita tuotteen levitys kasvojen keskeltä ja etene reunoja kohden niin, että tuote häivyttyy kohti leukalinjaa ja hiusrajaa. Jos haluat poskillesi syvemmän sävyn, levitä uusi kerros itseruskettavaa kun edellinen on imeytynyt ihoon.

Lue lisää