Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Kaikki kaksihaaraisten hiusten hoidosta

Oletko lykännyt kampaajalla käyntiä? Tässä on 5 tapaa hoitaa kaksihaaraisia hiuksia kampaajakäyntien välillä ja saada kuluneet hiukset näyttämään terveemmiltä ja vähemmän haaroittuneilta.

Lähes jokainen tietää sen ihanan tunteen, joka syntyy, kun hiukset on juuri leikattu. Latvat tuntuvat pehmeiltä ja tuuheilta, ja kuluneet hiukset ovat saaneet takaisin terveen kiiltonsa. Latvat ovat hiusten kulunein osa, ja siksi kampaajakäynnillä on usein suuri vaikutus hiusten ulkonäköön. Mutta kaksihaaraiset eivät pelkästään näytä ikäviltä – ne voivat myös tehdä hiusten muotoilusta ja harjaamisesta mahdotonta. Joten miten saa kuluneet latvat näyttämään terveemmiltä? Listasimme tähän viisi hoitotuotetta.

Miten kaksihaaraiset hiukset syntyvät?

Hiukset altistuvat kulumiselle päivittäin eri tavoin. Niin kuumille muotoiluvälineille kuin kemiallisille käsittelyille. Joka kerta kun vedät harjaa hiustesi läpi, on vaarana, että muutama hius seuraa mukana. Kuumat aurinkoiset päivät ja kylmät pakkaspäivät rasittavat hiuksia. Tämä on yksi yleisimmistä syistä, miksi hiusten kaksihaaraiset syntyvät.

5 tuotetta, jotka elvyttävät elottomia hiusten latvoja

Ainoa tapa, jolla oikeasti saa kuluneet hiusten latvat kuriin, on ottaa esiin sakset ja leikata latvoista pois muutama sentti. Mutta on olemassa muutama niksi, joilla saat kuluneet pituutesi näyttämään hieman raikkaammilta kampaajakäyntien välillä. Olemme listanneet viisi tuotetta, joilla saat tuloksia aikaan.

Korjaava hoito

On olemassa useita erilaisia hoitoja, joilla saa kaksihaaraisten hiusten latvat kuriin. Tietyt hoidot voivat korjata jo vaurioituneita hiuksia ja tekevät niistä jälleen terveet. Useimmat näistä hoidoista voidaan tehdä vain kampaajalla, mutta on myös tuotteita, joiden avulla voit saada hiuksista terveet myös kotona. Käytä proteiineilla rikastettuja tuotteita, jotka vahvistavat hiuksiasi ja estävät hiusten katkeilemisen.

Ihana hoitoaine

Sen lisäksi, että hoitoaine antaa intensiivistä kosteutta hiuksiin, se auttaa myös sulkemaan jokaisessa hiuksessa olevan suomukerroksen. Siksi on erityisen tärkeää käyttää hoitoainetta, jos hiustesi latvat ovat haaroittuneet. Se ei korjaa hiuksiasi, mutta suojaa niitä lisävaurioilta, koska ne pitävät kosteuden hiuksissa. Koska hoitoaine tekee hiuksista myös pehmeät, hiuksia on helpompi harjata, mikä puolestaan estää niiden kulumista.

Kosteuttava hiusnaamio

Kaksihaaraiset latvat ovat usein kuivat, mikä tarkoittaa, että ne voivat asettautua epäsiististi kasvojen ympärille. Yksi parhaista tavoista tuoda tarvittavaa kosteutta pituuksiin ja saada hiukset näyttämään jälleen terveiltä, on hiusnaamio. Valitse paksun koostumuksen omaava hiusnaamio antamaan tehokas kosteuskylpy. Hiusnaamio levitetään pituuksiin hoitoaineen jälkeen.

Pehmeä hiuksiin jätettävä hoitoaine

Jos haluat täydentää hiusten kosteusvarastoja, hiuksiin jätettävä hoitoaine on täydellinen täydennys hiustenhoitorutiiniin. Hiuksiin jätettävää hoitoainetta ei huuhdella pois, joten se on täydellinen, jos sinulla on vähän aikaa ja haluat virkistää hiuksesi nopeasti ennen juhlia tai tärkeää työpalaveria. Voit myös käyttää hiuksiin jätettävää hoitoainetta tuomaan lisäkosteutta hiusnaamion ja hoitoaineen ohella.

Pehmentävä hiusöljy

Jos hiustesi latvat ovat haaroittuneet, on tärkeää maksimoida kosteus niin hyvin kuin mahdollista. Siksi on hyvä laittaa muutama tippa kosteuttavaa hiusöljyä kuluneisiin pituuksiin ja vähentää niiden haaroittumista. Haaroittuneisiin latvoihin erityisen hyvin soveltuvia öljyjä ovat arganöljy ja kookosöljy.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331