KICKS opettaa kaiken, mitä sinun tulee tietää kasvojoogasta - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Vain viikonlopun ajan kicks.fi:ssä: −25% kaikista* kasvojenhoitotuotteista!

Kasvojooga: Näin teet kasvojoogaa

Luultavasti tiesit jo, että jooga rentouttaa kehoa ja mieltä, mutta oletko kokeillut kasvojoogaa? Säännöllisen kasvojoogan avulla saat pirteämmän ihon, joka on kimmoisampi ja jossa on vähemmän juonteita. KICKS opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää kasvojoogasta ja antaa vinkkejä hyvistä harjoituksista!
Jaa

Mitä on kasvojooga?

Kasvojooga tai face yoga on yksinkertaisesti joogaa kasvoillesi. Siinä missä “tavallisen” joogan tarkoituksena on vähentää stressiä ja saada jäntevämpi keho, kasvojoogan ideana on venyttää kasvojen ihoa niin, että ihon kimmoisuus paranee ja pienet juonteet vähenevät. Kasvojen säännöllisen hieronnan tarkoituksena on, että iho saa “kohotuksen” samalla, kun kimmoisuus paranee ja ikääntymisen merkit, kuten hienot juonteet ja rypyt vähenevät. Lisäksi hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, mikä sekä edistää ihon terveyttä että antaa kasvoille pirteää hehkua. Vinkki! Levitä mieluusti ihanaa kasvoöljyä sormillesi ennen kasvojoogan aloittamista, jotta kätesi liukuvat paremmin iholla samalla, kun kasvosi saavat ylimääräisen annoksen hyödyllisiä ja kosteuttavia ainesosia. KICKSiltä löydät tietenkin laajan valikoiman hienoja kasvoöljyjä. Löydät ne sekä lähimmästä KICKS-myymälästä että verkkokaupasta. Jos haluat tehdä kasvojoogaa muun kasvojenhoitotuotteen kanssa, saat meiltä tietenkin myös sen, on kyseessä sitten päivävoide, yövoide tai kasvoseerumi. Tervetuloa ostamaan ihania tarvikkeita kasvojoogaasi varten KICKSiltä!

Auttaako kasvojooga esimerkiksi ryppyihin?

Valitettavasti ei ole olemassa tieteellisiä tutkimuksia siitä, kiinteyttääkö kasvojooga ihoa ja vähentääkö se ryppyjä. Kasvojoogalla on kuitenkin siitä huolimatta monia uskollisia kannattajia, joiden mielestä menetelmällä on hyvä teho ikääntymisen merkkejä, kuten veltostunutta ihoa ja hienoa juonteita vastaan. Salaisuus piilee kasvojoogan säännöllisessä harjoittamisessa: mieluiten sekä aamulla että illalla ja useita minuutteja. Ei ole kuitenkaan epäilystäkään siitä, etteikö kasvohieronta voi tehdä ihmeitä hyvinvoinnillesi ja etteikö sillä voisi olla rentouttava vaikutus. Kokeile itse seuraavan kerran, kun levität kosteusvoidetta kasvoillesi! On varmasti aivan eri asia vain levittää voidetta iholle kuin hieroa se ihoon aistillisilla ja tietoisilla liikkeillä?

● Kasvojoogasta ei ole tehty tieteellisiä tutkimuksia, mutta uskolliset kannattajat uskovat, että menetelmällä on hyvä teho ikääntymisen merkkejä, kuten veltostunutta ihoa ja pieniä juonteita vastaan
● Tulosten saamiseksi on tärkeää tehdä kasvojoogaa säännöllisesti ja useita minuutteja
● Kasvohieronta voi auttaa sinua rentoutumaan ja se voi lisätä hyvinvointiasi

Miten teen kasvojoogaa?

Varaa ensin itsellesi hetki omaa aikaa, jolloin sinulla on aikaa keskittyä liikkeisiin ja mahdollisuus rentoutua ja sulkea ulkomaailma ulkopuolelle. Seiso mieluusti peilin edessä, jolloin harjoituksia on helpompi seurata ja suorittaa. Kasvojoogaa on helpointa tehdä puhtailla, kuivilla ja kosteutetuilla kasvoilla – vaikka nukkumaan mennessä tai aamulla herättyäsi saadaksesi erityisen hyvän alun päivälle. Valinta on sinun, mutta tulosten saamiseksi on tärkeää tehdä harjoituksia johdonmukaisesti ja säännöllisesti. Voit mieluusti käyttää kasvoöljyä tai muuta kasvovoidetta hieroessasi kasvojasi, jotta sormesi liukuvat helpommin iholla ja kasvot saavat ylimääräisen annoksen hyödyllisiä ainesosia. Kuinka kovaa ihoa sitten pitäisi hieroa? Varmista, että painat sormillasi riittävän kovaa, jotta painallus tuntuu kasvojen iholla, muttei tunnu epämukavalta. Kultainen keskitie on usein paras myös kasvojoogasta puhuttaessa.

● Varaa riittävästi aikaa kasvojoogaan ja seiso peilin edessä
● Kasvojoogaa on helpointa tehdä puhtailla ja kosteutetuilla kasvoilla
● Voit halutessasi tehdä kasvojoogaa kasvoöljyn tai muun kosteuttavan ihonhoitotuotteen avulla, jolloin sormesi liukuvat helpommin kasvoilla samalla, kun ihoon syötetään ravitsevia ainesosia
● Hiero ihoa kohtalaisen kovalla paineella ilman, että se tuntuu epämukavalta

Kasvojooga: harjoituksia otsalle

Jos haluat ehkäistä hienoja juonteita otsassasi, tämä harjoitus on sinua varten.

Vaihe 1. Hengitä syvään, rentoudu ja laske hartiasi. Purista sitten kädet yhteen niin, että ne muodostavat kaksi nyrkkiä.

Vaihe 2. Aseta rystyset keskelle otsaa niin, että taivutetut sormet ovat ihoa vasten ja antavat hieman “kyhmyisen” tunteen.

Vaihe 3: Vedä kyhmyisiä nyrkkejäsi ulospäin ja sivuille, kohti ohimoitasi, yhdellä liikkeellä. Toista viisi kertaa.

Kasvojooga: harjoituksia silmille

Täydellinen harjoitus niille, jotka haluavat välttää silmäryppyjä mahdollisimman pitkään.

Vaihe 1. Hengitä syvään ja laske hartiat. Nosta sitten toinen käsivarsi niin, että se roikkuu pään päällä, ja aseta sormenpääsi ohimollesi. Toisin sanoen vasemman kätesi tulisi koskettaa oikeaa ohimoasi ja päinvastoin.

Vaihe 2. Varmista, että nimettömäsi on juuri siinä, mihin kulmakarvasi päättyvät, kun taas keskisormesi on keskellä ohimoasi. Paina ohimoa ja vedä sitä kevyesti samalla, kun työnnät päätä sormillasi poispäin ja sivulle. Pysy tässä asennossa muutaman sekunnin ajan ja hengitä muutaman kerran sisään ja ulos.

Vaihe 3. Kallista päätäsi taaksepäin niin, että se on jälleen neutraalissa asennossa. Tuo sitten toinen käsivartesi pääsi yli ja aseta sormenpääsi toiselle ohimollesi.

Vaihe 4. Paina uudelleen ja vedä kevyesti toista ohimoasi samalla, kun työnnät päätä sormillasi poispäin ja sivulle. Pysy tässä asennossa muutaman sekunnin ajan ja hengitä muutaman kerran sisään ja ulos.

Vaihe 5. Kallista päätäsi taaksepäin niin, että se on jälleen neutraalissa asennossa. Aloita sitten alusta ja tee liike sekä oikealle että vasemmalle puolelle. Toista viisi kertaa.

Kasvojooga: leukalinjan ja kaulan harjoitukset

Seuraava harjoitus antaa paremmin määritellyn ja kimmoisan leukalinjan, jossa painovoiman vaikutus ei näy.

Vaihe 1. Hengitä syvään, rentoudu ja laske hartiasi. Vedä sitten suutasi suppuun niin paljon kuin pystyt ja liikuta huulia oikealle tai vasemmalle niin, että tunnet paineen vastakkaisessa poskessa.

Vaihe 2. Käännä päätäsi samaan suuntaan, jonne supussa oleva suu osoittaa, ja nosta sitten päätäsi niin, että tunnet venytyksen kaulalla. Pysy tässä asennossa viisi sekuntia.

Vaihe 3. Laske pääsi niin, että se on jälleen neutraalissa asennossa. Vedä sitten suu suppuun, liikuta sitä toiseen suuntaan ja toista toinen vaihe (myös toiseen suuntaan). Pysy tässä asennossa viisi sekuntia.

Vaihe 4: Toista liike kummallakin puolella viisi kertaa.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/kasvojooga-nain-teet-kasvojoogaa

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023