5 tapaa saada kiiltävät hiukset - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

−20% yli 60 euron ostoksista*! Voimassa KICKS Club-jäsenille ja jäseneksi liittyville, 31.5 saakka.

Kuinka saat kiiltävät hiukset?

Monet asiat vaikuttavat hiusten kuntoon. Vuodenaika, stressi ja hiustenhoitorutiini ovat kolme suurinta syytä siihen, että hiukset voivat tuntua toisinaan kuivilta ja elottomilta. Haaveiletko vahvoista, terveistä ja kiiltävistä hiuksista? Asiantuntijamme Hannah antaa viisi parasta vinkkiään, joiden avulla voit tehdä hiuksistasi vahvemmat ja kiiltävämmät.
Jaa

Asiantuntijan 5 vinkkiä, joilla saat kiiltävät hiukset

Vanhojen rutiinien muuttaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta joskus pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys. Tässä on viisi asiantuntijan vinkkiä, joilla saat terveemmät hiukset sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä.

1. Leikkaa hiuksesi säännöllisesti

Latvojen leikkaaminen silloin tällöin on parasta, mitä voit tehdä hiuksillesi. Kaksihaaraiset tai vaurioituneet hiukset näyttävät usein elottomilta ja pörröisiltä – ja pahimmassa tapauksessa ne voivat katkeilla. Käymällä kampaajalla säännöllisesti voit saada vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset.

2. Älä pese hiuksia liian usein

Haluatko pestä hiuksesi heti, kun ne tuntuvat likaisilta tai sotkuisilta? Niin moni muukin! Liiallisesta hiustenpesusta voi kuitenkin olla enemmän haittaa kuin hyötyä. Se voi häiritä hiusten luonnollista talintuotantoa. Kun peset hiuksesi, käytä hiustyypillesi sopivaa hiustenhoitoainetta ja huuhtele hiuksesi pesun lopuksi viileällä vedellä. Se sulkee hiussuomut, mikä tekee hiuksista kiiltävämmät.

 3. Hiero ja helli hiuspohjaa

Samalla tavalla kuin kosteutat muutakin ihoasi, on tärkeää kosteuttaa myös hiuspohjan ihoa. Voit hoitaa sitä käyttämällä esimerkiksi hiusseerumia. Näin palautat hiuspohjan tasapainon ja saat helpommin kiiltävät ja terveet hiukset. Onko sinulla muutama ylimääräinen minuutti aikaa? Hiero päänahkaa hiuspohjan hierontaan tarkoitetulla harjalla, joka tehostaa hiuspohjan verenkiertoa ja edistää hiusten luonnollista kasvua.

4. Käytä oikeanlaisia hiustuotteita

Käytä hoitavia hiustuotteita, vaikka hiuksesi eivät tuntuisikaan erityisen kuivilta. Shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio syväkosteuttavat, kun taas esimerkiksi hiusöljy ravitsee, antaa kiiltoa ja ehkäisee pörröisyyttä. Anna hiuksillesi runsaasti kosteutta levittämällä hiuksiin reilusti hiusöljyä ennen nukkumaanmenoa: huomaat eron heti seuraavana päivänä.

5. Käsittele hiuksiasi oikein

Lämpöön perustuvat muotoiluvälineet, hiusten harjaaminen märkinä tai poninhännän pitäminen aina samassa kohdassa ovat tekijöitä, jotka voivat vahingoittaa hiuksia. Näillä perusasioilla voi olla suuri vaikutus hiusten terveydelle. Lämpö kuivattaa hiuksia, mikä voi tehdä niistä kiillottomat. Hiuksia ei tule harjata märkänä, koska silloin hiukset ovat hauraimmillaan. Miksi poninhäntää ei kannata pitää aina samassa kohdassa? Hiuslenkki kuluttaa hiuksia, mikä voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hiusten katkeamisen.

Muiden rakastamia hiustuotteita

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024