Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Kuiva, hilseilevä päänahka? Tässä useita tehokkaita hoitoja!

Kauniit hiukset alkavat terveestä päänahasta – siksi kutiseva, kuiva päänahka voi aiheuttaa sekä epämukavuutta että turhautumista. Seuraavassa esittelemme syväkosteuttavia hoitoja!

Kasvit ja kukat tarvitsevat rehevän maaperän voidakseen kasvaa vahvoiksi. Myös päänahkasi on voitava hyvin voidakseen kasvattaa terveitä hiussuortuvia. Useimmat haluavat päästä eroon kuivasta ja kutisevasta päänahasta. Päänahan huono hygienia toimii lisäksi kasvualustana sienelle, mikä voi aiheuttaa hilsettä ja muita ongelmia. Sen vuoksi on tärkeää, että ongelmatilanteissa hoito aloitetaan sen alkulähteiltä. Talvi on erityisen rasittavaa aikaa sekä iholle että hiuksille – ja myös hiuspohjalle. Viileä ja kuiva ilma voi tehdä päänahasta erityisen herkän. Päänahan kuivuus voi johtua myös hilseestä, mikä vaatii erityistä hoitoa. Seuraavassa annamme vinkkejä kosteutta tehostavan shampoon ja kutisevaa päänahkaa rauhoittavan seerumin käyttöön sekä hilseilevän päänahan hoitamiseen.

Kosteuta kuivaa päänahkaa oikealla shampoolla

Kosteuttavat tuotteet ovat juuri sitä, mitä päänahkasi tarvitsee juuri nyt! Sen vuoksi kannattaa valita shampoo, joka puhdistaa päänahan tehokkaasti kuivattamatta. Saatavilla on kuivalle ja herkälle päänahalle tarkoitettuja shampoota, jonka ainesosat kosteuttavat syvältä.

Rauhoita kutisevaa päänahkaa seerumilla

Kutiseva päänahka voi olla merkki hilseestä, mutta se on yleistä myös kuivasta päänahasta kärsivillä. Kutiseva päänahka voi olla todellinen ärsytystekijä – mutta onneksi sitä on helppo hoitaa. Rauhoita ärtynyttä päänahkaa taputtelemalla siihen herkälle päänahalle tarkoitettua seerumia.

Vältä alkoholia sisältäviä tuotteita

Alkoholilla on kuivattava vaikutus, joka voi tehdä päänahasta vieläkin kuivemman. Alkoholia sisältäviä hiustenhoitotuotteita löytyy niin shampoona ja lämpösuojana kuin muotoilutuotteinakin. Lue siis ainesosaluettelo ja vältä alkoholia sisältäviä tuotteita, jos ne tekevät päänahastasi kuivemman.

Hilseilevä päänahka? Kolme vinkkiä tehokkaaseen hoitoon!

Päänahan hilseily voi olla merkki hilseestä, mikä voi johtua sekä kuivasta päänahasta että ihon hilseilyn lisääntymisestä. Päänahan hilseily voi myös olla merkki siitä, että päänahka ei saa riittävästi kosteutta. Seuraavassa annamme kolme vinkkiä kuivan, hilseilevän päänahan hoitoon.

Kuori hellävaraisella hiuskuorinnalla

Päänahassa voi olla kuolleita ihosoluja, jotka on helppo hoitaa samalla tavalla kuin kasvojen ja vartalon ihoa – kuorimalla. Valitse mietoja happoja sisältävä hiuskuorinta, joka sopii herkälle päänahalle. Voit myös valita rakeita sisältävän kuorinnan kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien poistamiseksi.

Hiero päänahkaasi

Päänahan hieronta ei pelkästään tunnu mukavalta – oikealla välineellä tehtynä se voi myös kuoria päänahkaa ja sopii erityisen hyvin hilseilevälle iholle. Käytä kuorivaa hiusharjaa ja harjaa kevyin vedoin tyvestä latvoihin. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, mikä stimuloi hiusten kasvua ja tehostaa muiden tuotteiden vaikutusta.

Levitä kosteuttavaa hoitoainetta

Jos päänahan hilseily johtuu kosteuden puutteesta, kannattaa kokeilla kosteuttavia hoitotuotteita. Hiero päänahkaan kosteuttavaa seerumia, pese kosteuttavalla shampoolla tai käytä päänahalle sopivaa naamiota.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331