Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Rasittuneet hiukset? Ravitse hiuksia syvältä tehohoidon avulla

Jätä hyvästit rasittuneille hiuksille – ja anna hiuksillesi niiden tarvitsemaa ravintoa ja hoitoa. KICKS opastaa sinua valitsemaan tehohoidot, jotka tekevät hiuksistasi upeat.

Tuntuvatko hiuksesi kuivilta ja rasittuneilta? Pelastuksen tuo hiusnaamio. Useimmat meistä käyttävät shampoota ja hoitoainetta – eikö se riitä? Ei, jos haluat palauttaa rasittuneiden hiusten kunnon. Tehohoidon ainesosat imeytyvät syvemmälle hiuksiin ja parantavat hiusten laatua pitkällä aikavälillä. Hoitoaine ja shampoo sen sijaan hoitavat hiuksia välittömästi. Hiustenhoitorutiini ei siis ole täydellinen ilman hiusnaamiota.

Mutta miksi hiusnaamiota tarvitaan säännöllisesti? Hiukset altistuvat kulumiselle ja rasituksille joka päivä. Aurinko sekä muotoiluvälineiden ja kampaamoiden kemiallisten käsittelyjen aiheuttama kuumuus vaurioittavat hiuksia. Hiukset rasittuvat myös toistuvista pesuista ja muotoilusta. Siksi kaikki tarvitsevat hoitavan hiusnaamion – halusitpa sitten antaa hiuksille lisäkosteutusta tai piristää niitä energiaa antavalla hiusnaamiolla. Seuraavaksi esittelemme hiusnaamioita, jotka pehmentävät, antavat kiiltoa ja korjaavat hiuksia syvältä.

Tehokosteutusta hiuksille
Rasittuneet hiukset kaipaavat usein lisää kosteutta. Pehmennä hiuksiasi tehokkaasti kosteuttavalla naamiolla, joka palauttaa hiusten kiillon ja joustavuuden. Voit esimerkiksi valita naamion, jossa on runsaasti hyaluronihappoa ja öljyjä.

Elvytä hiuksia proteiinikäsittelyllä
Vaurioituneiden hiusten latvat ovat haaroittuneet ja hiuksen pintakerros on murtunut. Proteiinia sisältävä tehohoito vahvistaa hiuksia ja ehkäisee niiden katkeilua. Tulos? Terveemmän ja raikkaamman näköiset hiukset.

Palauta hiusten kiilto
Kemialliset käsittelyt, säännöllinen muotoiluvälineiden käyttö ja jokapäiväinen hiusten pesu tekevät hiuksista ajan myötä väsyneet – ja saa ne näyttämään latteilta ja elottomilta. Anna hiuksillesi uutta energiaa hiusnaamiolla, joka palauttaa niiden kiillon.

Panosta hiuksia tuuheuttavaan naamioon
Kun hiukset kuluvat, ne voivat näyttää ohuemmilta. Panosta siis tehohoitoon, joka tekee hiuksista jälleen paksut ja tuuheat. Tuuheuttavat ainesosat voivat olla peräisin sekä luonnollisista että synteettisistä lähteistä.

Kuinka maksimoin tehohoidon vaikutuksen?

Jotta saisit naamion tehosta kaiken irti, on tärkeää käyttää sitä oikein. Toisin kuin monet luulevat, hiusnaamiota tulee käyttää ennen hoitoainetta eikä hiustenhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Opastamme vaihe vaiheelta, miten saat hiusnaamiostasi esiin parhaan tehon ja hemmottelet rasittuneita hiuksia.

1. Pese hiukset ensin shampoolla

Shampoo syväpuhdistaa hiukset ja hoitaa niitä. Puhdas hiuspohja, jossa ei ole likaa eikä öljyjä, antaa parhaat edellytykset saavuttaa haluamasi lopputulos.

2. Levitä tehohoito

Kun olet pessyt hiukset shampoolla, levitä hiuksiin valitsemasi tehohoito. Levitä kaikkialle hiuksiin – älä unohda hiuspohjaa ja pituuksia. Anna tehohoidon tai hiusnaamion vaikuttaa pakkauksessa mainitun ajan - mieluiten vielä muutaman ylimääräisen minuutin ajan!

3. Hiero hiuspohjaa

Samalla kun annat hiusnaamion vaikuttaa, voit myös hieroa hiuspohjaasi. Rentoutumisen lisäksi hieronta stimuloi verenkiertoa, minkä ansiosta karvatupet kykenevät ottamaan vastaan erityisen paljon ravintoaineita.

4. Käytä lopuksi hoitoainetta

Nyt on viimeisen vaiheen vuoro – hoitoaine! Hoitoaine sulkee jokaisen hiuksen suomukerroksen niin, että hiusnaamion kaikki hoitavat aineet pysyvät hiuksissa. Hoitoaineella on suojaava vaikutus.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331