Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Juuri nyt! Tuplapisteet Conscius-kategoriamme suosituimmista brändeistä!

Pelottava hämähäkkimeikki halloween-juhliin!

KICKSin meikkitaiteilija Gabriel näyttää vaihe vaiheelta, miten tehdään täydellinen halloween-meikki, jossa on aidolta näyttävä hämähäkki.
 • Vaihe 1: Tee pohjaksi musta silmämeikki
 • Vaihe 2: Piirrä hämähäkin jalat
 • Vaihe 3: Tee hämähäkistä kolmiulotteinen
 • Vaihe 4: Luo varjot

Vaihe 1: Tee pohjaksi musta silmämeikki

Aloita levittämällä pohjustusvoide koko silmäluomelle. Käytämme tässä Anastasia Beverly Hills Eye Primeria ja Flaerin Soft Spongea.

Kaikki tässä ohjevideossa käytettävät luomivärit ovat Morphen Avani Gregg Artistry Palettesta, mutta voit yhtä hyvin käyttää muita paletteja, joissa on samanlaiset värit. Levitä ensin pohjaksi valkoista luomiväriä pohjustusvoiteen päälle.

Käytä sen jälkeen mustaa luomiväriä. Häivytä se kunnolla. Jotta mustan ja valkoisen luomivärin rajalle tulee siisti siirtymä, käytä ruskeaa luomiväriä. Paina se ensin kunnolla silmäluomelle ja pehmennä sitten reunoilta. Käytä pyöreitä liikkeitä värin häivyttämiseksi, ja jos haluat, voit vetää silmästä ylös- ja ulospäin kissamaisen vaikutelman saamiseksi. Hyvä sivellin luomivärien häivyttämiseen on BeautyActin 205 Buffing Blending Brush.

Tee seuraavaksi rajaus silmän ympärille mustalla rajauskynällä. Tee rajaus lähelle ripsiä ja huolehdi, että levität väriä myös ripsien väliin ja ripsien sisäpuolelle. Häivytä kunnolla niin, ettei teräviä reunoja jää. Voit luonnollisesti käyttää sinulle parhaiten sopivaa kynää, minä käytän mieluiten voidemaista tuotetta, kuten Kylie by Kylie Jennerin Gel Eyeliner Pencilin mattamustaa väriä.

Vaihe 2: Piirrä hämähäkin jalat

Seuraavaksi hahmotellaan hämähäkin jalat, ja hyvä tuote tähän on NYX Professional Makeupin Jumbo Pencilin väri Milk. Vaikutelman pitäisi olla se, että hämähäkki tulee ulos silmästä, joten voit piirtää niin pitkät tai lyhyet jalat kuin haluat. Tässä teimme niistä melko pitkät ja koukistetut, jotta ne näyttäisivät mahdollisimman karmivilta.

Piirrä nyt hahmotelman avulla hämähäkin jalat mustalla nestemäisellä eyelinerilla. Me käytimme Kylie by Kylie Jennerin mustaa Kylineria. Voit myös tehdä karvaisen hämähäkin – silloin ei haittaa, vaikka väriä menee vähän ohi!

Vaihe 3: Tee hämähäkistä kolmiulotteinen

Nyt lisätään hämähäkkiin hieman syvyys- ja tasoeroja, jotta se todella näyttäisi ryömivän ulos silmästä. Laita hämähäkin jalkojen korkeimpiin kohtiin valkoista rajausväriä, mikä luo tyylikkään 3D-vaikutelman. Tässä käytimme NYX Professional Makeupin valkoista Epic Wear Liquid Lineria.

Vaihe 4: Luo varjot

Nyt herätetään hämähäkki eloon! Tee harmaalla luomivärillä varjot hämähäkin jalkojen alapuolelle. Muista, että kaikki varjot on laitettava jalkojen samalle puolelle, jotta se näyttäisi mahdollisimman luonnolliselta. Niihin jalkojen osiin, joiden pitäisi näyttää olevan lähimpänä (tai ne jopa hipaisevat!) kasvojasi, tulee tummempi ja terävämpi varjo. Häivytä varjot huolellisesti puhtaalla siveltimellä. Viimeistele mustalla ripsivärillä, niin olet valmis halloweeniin!

Lue lisää

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331