Näin teet trendikkään Balletcore-kampauksen - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

SALE! Nyt voit löytää uusia suosikkeja 70% alennushintaan!

Prima ballerina: Näin teet trendikkään Balletcore-kampauksen

Anna balletcore-trendin inspiroida yhteen kevään trendikkäimmistä kampauksista. Me KICKSillä annamme parhaat vinkkimme tyylikkään luomuksen loihtimiseksi.
Jaa

Le intro

Aloita esivalmistelemalla hiukset tuotteella, joka antaa rakennetta ja hieman tuuheutta. Jaa hiukset kahteen päällekkäiseen osioon ja kiinnitä osiot poninhännälle. Poninhännät määrittävät nutturan korkeuden.

La pirouette

Kierrä ylempi poninhäntä itsensä ympärille ja kiinnitä nutturalle. Tee sama alemmalle poninhännälle ja kiinnitä se nutturaksi ensimmäisen nutturan ympärille. Kiinnitä ja muotoile haluamallasi tavalla hiuspinnien avulla.

La finale

Viimeistele kampaus kiiltoa antavalla hiuskiinteellä, joka antaa kauniin lopputuloksen ja parantaa kampauksen kestävyyttä.

Jaa
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024