Opas: Näin taivutat ripset oikein! – KICKS - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Taivuta ripset: Tee näin!

Ripsentaivuttaja avaa katseesi ja saa ripsesi näyttämään pidemmiltä. Kysymys kuuluu kuitenkin, käytätkö ripsentaivutintasi oikein? Tosiasia on, että monet meistä ovat käyttäneet työkalua aivan väärin. KICKS opettaa sinua taivuttamaan ripset oikein!
Jaa

Mikä on ripsentaivutin?

Ripsentaivutin on työkalu, joka on yleensä valmistettu metallista tai kovasta muovista. Se osa, jolla taivutat ripset, on yleensä päällystetty kumilla tai silikonilla, jolloin voit taivuttaa ripset mahdollisimman hellävaraisesti. Ripsentaivuttimella taivutetaan ripset, mikä sekä helpottaa ripsivärin levittämistä että saa ripset näyttämään pidemmiltä. Lisäksi ripsentaivutin avaa katseesi ja saa silmäsi näyttämään pirteämmiltä. Win-win! Ripsentaivutinta tulee aina käyttää kuiviin, täysin puhtaisiin ripsiin. KICKS tarjoaa laajan valikoiman ripsentaivuttimia. Löydät ne sekä lähimmästä myymälästä että verkkokaupasta. Tarjoamme tietenkin myös laajan valikoiman muita meikkivälineitä ja tarvikkeita kuten pinsettejä, teroittimia ja peilejä, sekä muita silmämeikkituotteita kuten ripsivärejä, luomivärejä, eyelinereita ja silmänrajauskyniä. Tervetuloa ostamaan ripsentaivutin ja muut kauneudenhoitosuosikit KICKSiltä!

Miksi tarvitsen ripsentaivuttimen?

Ripsentaivutin on todella hyödyllinen väline meikkirutiinissasi. Sen lisäksi, että se saa ripset näyttämään pidemmiltä ja antaa niille kauniin muodon, se myös tehostaa ripsivärin ominaisuuksia. Lisäksi ripsentaivutin auttaa avaamaan katseesi ja saa silmät näyttämään suuremmilta. Samalla ripset näyttävät pidemmiltä. Vaihda silikoni- tai kumityyny kolmen kuukauden välein, jotta ripsentaivutin pysyy kunnossa pidempään.

Miten taivutan ripset oikein?

Muista ensinnäkin, että ripsentaivutinta tulee aina käyttää kuiviin, täysin puhtaisiin ripsiin. Toisin sanoen ripset taivutetaan ennen ripsivärin levittämistä, ei sen jälkeen. Ripsien taivuttaminen ripsivärin levittämisen jälkeen voi vahingoittaa ripsiä. Pahimmassa tapauksessa voit jopa katkaista yhden tai useamman ripsen, jos käytät ripsentaivutintasi hieman liian innokkaasti. Sitten muutama sana oikeasta tekniikasta. Monet meistä pitävät ripsentaivutinta mahdollisimman lähellä ripsien juuria ja painavat kerran tai mahdollisesti useita kertoja samasta kohdasta. Tämä menetelmä ei ole paras mahdollinen, varsinkin, jos haluat erittäin pitkät ja kauniin kaarevat ripset.

Opas: Näin taivutat ripset oikein

1. Varmista, että ripset ovat puhtaat ja kuivat.
2. Pidä ripsentaivutinta lähellä ripsien juuria ja paina kerran tai useamman kerran kevyesti mutta päättäväisesti.
3. Avaa sitten ripsentaivutin ja siirrä sitä hieman ylöspäin ripsillä ja paina sitten vielä kerran tai useamman kerran.
4. Jatka ripsentaivuttimen avaamista ja siirtämistä ylöspäin ripsiä pitkin samalla, kun painelet niitä säännöllisesti ripsentaivuttimella.
5. Tee näin, kunnes olet käynyt läpi koko ripsirajan juuresta latvaan.
6. Voit halutessasi kammata ripset läpi ripsi- ja kulmasiveltimellä tai puhtaalla ja hyvin palvelleella ripsiväriharjalla. Viimeistele ripsivärillä.

Jaa
Therése Hallberg, Kauneustoimittaja

Therése Hallberg työskentelee Digital Content Editorina ja kirjoittaa artikkeleita sekä KICKS-verkkosivulle että KICKS Magazineen. Hän on työskennellyt kauneustoimittajana vuodesta 2006. Hän on opiskellut journalismia Lundin ja Tukholman yliopistossa. Lue lisää Therésestä LinkedInistä.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/taivuta-ripset-tee-nain

Tämä artikkeli on jaettu 0 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331