Opas: Näin teet trendikkäät honey lips -huulet - KICKS - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Trend alert! Näin teet kultaiset honey lips -huulet

Latte-meikin, cherry coke lips-huulten, donut glaze nails -kynsien ja strawberry makeup -meikin jälkeen hunaja on uusi ainesosa, joka on kaikkien huulilla (kirjaimellisesti). Ja kukapa ei haluaisi ihanan kiiltäväpintaisia hunajahuulia tänä syksynä? Ohessa neuvomme, miten teet trendikkään lookin.
Jaa

Mikä on honey lips?

Hunajahuulet on TikTok-trendi, jonka loi alun perin käyttäjä Eva Larosa vain kolmella tuotteella. Aihetunniste #honeylips on sittemmin kerännyt yli viisi miljoonaa katselukertaa ennätysajassa. Kuten nimestäkin voi päätellä, trendin ajatuksena on jäljitellä huulia, joissa on kerros kiiltävää kultaista hunajaa – kuitenkin ilman tahmeutta. Huomionarvoista on lähinnä se, että kultainen väri tulee luomiväristä, ei huulituotteesta.

Näin saat hunajaiset huulet 

Vaihe 1: Bring on the honey

Valitse luomiväri, jossa on vahva pigmentti hohtavan kullan sävyssä ja levitä sitä huulillesi sormellasi. Kiinnitä erityistä huomiota suun keskiosaan: amorinkaareen ja kohtaan, jossa alahuuli törröttää eniten. Taputtele luomiväriä huulille, kunnes saat selkeän kultaisen sävyn huulillesi.

Vinkkimme: MAC Veluxe Single Eyeshadow If It Ain't Baroque

Vaihe 2: Korosta mutrua

Kun olet tyytyväinen hunajan väriin, on aika korostaa huulten ääriviivoja huultenrajauskynällä. Valitse pehmeän luonnollisen ruskean tai vaaleanpunaisen sävy, joka on lähellä omien huultesi sävyä. 

Vinkkimme: Morphe Soulmatte Filling Gel Lip Liner Honey

Vaihe 3: Revittele kiillolla

Viimeinen vaihe on antaa huulillesi paksu kultainen kiilto, joka tuo mieleen nestemäisen hunajan. Teet sen levittämällä huulille peilikirkasta huulikiiltoa tai voidemaista huuliöljyä. Tuotteen ei tarvitse olla väritön, mutta mieluusti läpikuultava ja lämpimän sävyinen.

Vinkkimme: Clarins Lip Comfort Oil 01 Honey

Jaa
Karin Widén, Kauneustoimittaja

Karin on yksi KICKSin kauneusasiantuntijoista, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme sekä neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Toimittajana ja meikkitaiteilijana hänellä on monen vuoden kokemus muun muassa kauneustoimittajana, beautybloggaajana sekä kauneusalan yritysten copywriterinä. Karinin intohimoihin kuuluu kaikki ihonhoitoon ja K-beautyyn liittyvä. Hän päättää mielellään iltansa 10 askeleen ihonhoitorutiinilla!

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024