Ikääntyvälle iholle parhaiten sopivat luomivärit - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Ikääntyvälle iholle parhaiten sopivat luomivärit

Minkä luomivärin valitsen ikääntyvälle iholleni ja miten se levitetään parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi? Kerromme parhaat vinkkimme ikääntyneelle iholle sopivista luomiväreistä.
1
Jaa

Silmänympärysiho vanhenee, kun luonnollinen kollageenin tuotanto alkaa heikentyä. Samalla ihon kosteustaso laskee iän myötä. Tämä saa aikaan sen, että hienot juonteet, kuten naururypyt, alkavat näkyä silmänympärysiholla. Kun ihon kimmoisuus vähenee, silmäluomet alkavat riippua ja silmät saattavat näyttää pienemmiltä. Tästä huolimatta voit panostaa edelleen silmämeikkiin. Tuo väriä kasvoillesi luomivärin avulla, joka vangitsee katseen ja tuo silmäsi huomion keskipisteeseen. Jos et halua juonteiden ja muiden ikääntymisen merkkien kiinnittävän huomiota, kannattaa hyödyntää ammattilaisten meikkivinkkejä. Tässä saat vinkkimme parhaista luomiväreistä ikääntyneille ja kypsälle iholle – jaamme myös parhaat vinkkimme tuotteiden levittämiseen.

Vaihda voidepohjaiseen luomiväriin

Iän myötä iho menettää joustavuuttaan ja kosteuttaan, minkä seurauksena silmänympärysihon juonteet alkavat näkyä. Valitsemalla voidemaisen luomivärin puuterimaisen luomivärin sijaan voit välttää luomivärin kertymistä hienoihin juonteisiin. Voidemainen luomiväri myös kosteuttaa, minkä ansiosta se sulautuu ihoon ja luo saumattoman lopputuloksen.

Vältä hohtavaa luomiväriä

Hohtavat silmäluomet voivat olla kauniit, mutta jos et halua hienojen juonteiden korostuvan, kimaltavat luomivärit kannattaa unohtaa. Panosta sen sijaan mattapintaisiin luomiväreihin, joissa on vahvaa pigmenttiä. Ne antavat silmille intensiivisyyttä korostamatta ikääntymisen merkkejä silmien ympärillä. Mattaluomivärejä on saatavana useissa kauniissa sävyissä - valitse mieleisesi maanläheisistä tai värikkäistä vaihtoehdoista.

Meikkivinkit luomivärin levittämiseen ikääntyvälle iholle

Kun olet valinnut täydellisen luomivärin, on aika levittää se. KICKS antaa kolme ammattimaista vinkkiä, joita voit hyödyntää levittäessäsi luomiväriä kypsälle iholle.

Panosta kosteuttavaan pohjustusvoiteeseen

Koska ihon luonnollinen kosteustaso laskee ikääntyessämme, on suositeltavaa levittää kosteuttavaa pohjustusvoidetta silmäluomille ennen luomiväriä. Pohjustusvoide saa luomivärin kestämään pitkään ja estää myös tuotteen leviämisen luomivakoon.

Tee sisärajaukset pehmeällä rajauskynällä

Haluatko silmämeikin luovan pirteän vaikutelman? Tee sisärajaus vaalealla pehmeällä rajauskynällä. Tämä niksi saa katseesi avautumaan ja luo illuusion siitä, että silmäsi ovat suuremmat. Se voi sopia hyvin myös ikääntyneille, sillä iän myötä silmät usein alkavat näyttää pienemmiltä.

Kirkasta peitevoiteella

Sen sijaan, että kirkastaisi katsetta highlighterilla, voit tehdä sen peitevoiteella. Koska silmät näyttävät yleensä pienemmiltä iän myötä, voit avata katsetta ja tehdä luomiväristä vieläkin vaikuttavamman levittämällä kulmaluulle kirkastavaa peitevoidetta. Valitse peitevoide, jonka sävy on hieman omaa ihoasi vaaleampi. Taputtele sitä sormin tai peitevoidesiveltimellä kulmaluulle. Lisää toinen kerros, jos haluat erityisen paljon hehkua.

Vinkki! Jos silmäluomien iho on ohut, siinä voi näkyä violetteja ja punaisia sävyjä. Tasoita ihon väriä levittämällä peitevoidetta silmäluomille ennen luomiväriä. Näin luomiväri tulee paremmin esiin.

Luomivärit

Beauty tests

Mikä paletti olet? Löydä itsellesi se oikea
Take cover - löydä oikea peitevoide
1
Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024